Carolina Sala ix al carrer per a exigir celeritat en les obres del nou centre

La cita demà dijous a les 5 de la vesprada davant les portes de la Trilladora, on s’ubiquen els barracons que els fan d’aules. Allí es realitzarà una concentració i posteriorment, en manifestació s’arribarà fins on s’està duent a terme les obres del nou col•legi. La iniciativa, organitzada per l’AMPA, té com a objectiu mostrar el seu malestar per la lentitud de les obres en execució. Avui llegíem a la premsa comarcal que s’ha tancat el Col•legi Públic de la Xara per ruïna i que ara els xiquets i xiquetes hauran d’estudiar en barracons fins que els construisquen un nou edifici. A Pego aquesta història sona molt, perquè és molt semblant a la que han patit, i encara pateixen els alumnes i el professorat del Col•legi Públic Carolina Sala. Fa ja més de dos anys que va començar el procés de canvi d’escola i quan estem a les portes d’un nou any, encara semblen llunyanes les dates de finalització del procés que culminarà el dia que el professorat i l’alumnat de Carolina Sala puguen encetar les classes en el nou col•legi.

Davant aquesta situació els pares i mares de l’escola han dit prou de silenci i han decidit moure’s per tal de fer-se escoltar, ja que les cites no arriben i les respostes sobre la finalització es dilaten sobremanera en el temps. En la darrera reunió extraordinària de l’AMPA de Carolina Sala es va acordar dur endavant una concentració-manifestació “per a donar a conèixer eixa preocupació i per a vore si podíem fer algun tipus de pressió per a què les obres vagen més de pressa del que van”, com recordava la presidenta de l’AMPA, Aurora Pons.

La manifestació serà demà dia 11 de desembre a les 5 de la vesprada. Eixirà des de la Trilladora, on estan els barracons, i recorrerà Carretera Dénia, Avinguda Alacant, Carrer La Pau i Avinguda Fontilles fins a arribar a les portes del terreny on sempre ha estat l’escola Carolina Sala i on actualment s’està alçat el nou edifici. Aurora Pons declarava que “esperem i convidem a tota la gent del poble a què ens acompanyen en esta manifestació perquè considerem que és una cosa de tots i del poble”.

L’altra de les accions previstes per a completar la concentració-manifestació, l’enviament de cartes individualitzades a la Conselleria d’Educació per fer patent el malestar general per la situació descrita, de moment, s’ha congelat fins a què l’activitat central, la manifestació, es duga a terme.

Des de l’AMPA, a través de la seua presidenta es reitera la crida solidària de tot el poble per a recolzar un fet que perjudica a més de 200 alumnes pegolins, al seu professorat i conseqüentment als seus pares i mares, és per això que “demanaríem i demanem el recolzament de les altres AMPES i de la gent del poble en general que es pot veure afectada per este retard en les obres”, assegura Pons.

582 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!