Carlos Rovira, menció especial del I Concurs de Fotografia ‘Paisatge, patrimoni i festes de Pego i les Valls’, per la qualitat del material presentat

La resta de premiats: Miguel Company, Carlos Verdú, Ximo Panella, Josefa Hengst i Josefa Espinós. La Regidora de Turisme de l’Ajuntament de Pego va desitjar que aquesta no siga la primera i última edició de la nova iniciativa de la Mancomunitat de Turisme de Pego, l’Atzúvia i Les Valls.
La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Pego, la socialista Pepa Sendra, destacava durant l’entrega de Premis del I Concurs de Fotografia ‘Paisatge, patrimoni i festes de Pego i les Valls’, això mateix, que es tracta de la “primera vegada que es fa des de Turisme un concurs d’aquestes característiques” i desitjava que “no fora la primera edició i l’última, perquè volem seguir fent-ne més”. Aquestes paraules les va pronunciar davant participants al concurs i davant persones aficionades al món de la fotografia que es van reunir divendres passat a la Casa de Cultura de Pego.

Va recordar Pepa Sendra que “Pego des de fa un temps està nomenat com a Municipi Turístic i pensem que una de les idees perquè continue donant-se a conèixer-se, sobretot, pels que estem dins o estem a prop, és a través de la fotografia, per a buscar els racons que ens són entranyables, les festes o eixe tipus de sensacions que també són d’un poble”.

Llegia l’acta el President de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúvia i Les Valls, el nacionalista Àngel Sendra i nomenava el jurat d’aquest I Concurs de Fotografia ‘Paisatge, patrimoni i festes de Pego i les Valls’: Rafel Carrió, tècnic de Cultura de Pego; Alicia Pastor, educadora ambiental del Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva; Ximo Bordes, President de la Junta Local Fallera; Fani Vicens, Presidenta de la Junta Central de Moros i Cristians i Mari Nieves Mayor, tècnica de Turisme de la Mancomunitat. La seua resolució va donar com a guanyadors els següents participants:

Patrimoni:
1. Carlos Rovira Bordes per l’obra ‘El coneixement clausurat’.
2. Miguel Company Baixauli per l’obra ‘La Vall d’Ebo, vesprada en pluja’.

Paisatges amb encant:
1. Carlos Verdú Belda per l’obra ‘La Marjal de Pego’.
2. Ximo Panella Piera per l’obra ‘La curva de la vida’

Festes:
1. Josefa Hengst per l’obra ‘Tiro y arrastre II’.
2. Josefa Espinós Ferrer per l’obra ‘Tatuatge’.


Després de prendre la foto de família amb tots els premiats, la regidora de Turisme va destacar una menció especial, sense dotació econòmica, per al jove fotògraf Carlos Rovira Bordes perquè les seues fotografies “han sigut molt bones totes”, va ressenyar Pepa Sendra. Tot i això només va ser guanyador d’una de les categories, ja que en les bases del concurs s’especificava que “cap participant podrà acumular més d’un premi”.

596 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!