Carlos Pascual citat davant del jutge

L’exalcalde de Pego, Carlos Pascual, té hui dimecres una nova cita amb la justícia en relació al cas Verdales. La citació va ser ajornada després que Pascual no acudira dimecres passat, 17 de gener, a la cita dels jutjats de Dénia en el contenciós que se segueix contra l’Ajuntament per l’aprovació del (PAI) Verdales, que va donar llum verda el seu equip de govern l’any 2002. Parlem de tribunals, perquè aquest matí, l’ex alcalde de Pego té una nova cita judicial després de què la setmana passada no es presentara a la citació. Qui si es va personar la setmana passada va ser la seua dona i companya de partit, Maite Ferrándiz, per a justificar l’absència de Pascual per “motius de salut”. És la segona ocasió en què no compareix a este judici com a inculpat.

El pleit contra l’Ajuntament el va presentar un dels principals propietaris de terrenys de la zona Verdales al considerar “irregular” el repartiment dels costos d’urbanització de les parcel•les i els drets d’edificabilitat.

Pascual té a més, altres causes pendents, com el judici per llançar per les escales al cap de la Policia Local. A més, està a l’espera que s’execute la sentència condemnatòria de sis anys de presó per delictes mediambientals i contra l’autoritat en el Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva.


757 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!