Benissili acull este cap de setmana el sabor de la cirera

En la XIII edició de la Festa de la cirera que se celebra a la Vall de Gallinera. Dinars populars, excursions, teatre infantil, pilota valenciana, presentacions de llibres, campionat de llançament de pinyol de cirera i, sobretot, Fira de turisme, productes gastronòmics i artesans es donen cita dissabte i diumenge a l’últim nucli urbà de la Gallinera. L’ajuntament ha habilitat aparcament Al Patró i minibusos que enllacen amb el centre de la festa.
La Vall de Gallinera reedita, per tretzé any consecutiu la seua Festa de la Cirera. Enguany la celebra al seu últim nucli urbà, a Benissili, durant este cap de setmana, 8 i 9 de juny. L’ADL de la Vall de Gallinera destacava, entre totes les activitat preparades per al cap de setmana, la XIII Fira de turisme, productes gastronòmics i artesans, on la cirera tindrà un lloc més rellevant.
Tot i que enguany ha baixat un 80% respecte a l’any passat la producció de cirera, i per tant, esta ha estat mínima, assegurava Víctor Garcia, que la cirera tindrà presència durant tot el cap de setmana, sobretot en els dinars populars. I és que tant dissabte com diumenge hi ha dinar popular amb postres fets amb cirera. Si t’abellix acudir, pots apuntar-te telefonant al 96 640 65 53.

“Un fum d’activitats durant tot el cap de setmana” a la Festa de la Cirera. Una d’eixes activitats, curiosa, és el llançament de pinyol de cirera que va consolidant-se i que arriba a la seua VI edició. A més, excursions, tallers, teatre infantil, pilota valenciana, V Trobada de Pintors a la Vall de Gallinera, ball, paella gegant, cercavila i moltes més coses, com explicava l’ADL de la Vall de Gallinera, Víctor Garcia.
Un últim apunt i ben útil que ens fa l’ADL de la Vall de Gallinera que ha de veure amb l’aparcament. I és que s’ha habilitat una zona d’aparcament a Alpatró i, des d’allí l’Ajuntament de la Vall de Gallinera ha fletat dos minibusos per a fer trasllats fins a Benissili. A més, també hi haurà carruatges per a salvar els dos quilòmetres que separen Alpatró de Benissili.
544 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!