Associacions de Pego creen una xarxa solidària per a cosir màscares i material de protecció

A través de Facebook l’ONG Mans Unides Pego ha posat en marxa una iniciativa per a cosir a casa material de protecció, com són les màscares, i barrets i bates de plàstic. Una acció solidària que posava en marxa Mònica Miralles a través de les xarxes socials i ha tingut molt d’èxit.
Tal com ens ha comentat, les xarxes socials, com Facebook, han contribuït a donar difusió a aquesta iniciativa, a la qual s’han sumat altres associacions i moltes pegolines i pegolins, implicats en tot el que comporta la tasca de fer màscares i altres prendes de protecció.

En pocs dies s’ha posat en marxa tota una logística per a aconseguir el material necessari, majoritàriament, a través de donacions, i fer-ho arribar a les persones que estan cosint a casa, amb la col·laboració de la Policia Local de Pego.

Mònica Miralles ha destacat que hi ha persones que no saben cosir i han aportat material o diners per a poder comprar-ne.

Quant als destinataris… a més de a la Residència Sant Joan de Déu, el centre de salut de Pego i l’hospital de Dénia, també s’està fent arribar màscares a farmàcies del municipi, als repartidors del butà i a particulars que n’han demanat.

Com que la demanda continua, especialment de màscares, però, també de barrets i bates de plàstic, Mònica Miralles ens ha parlat del que necessiten en aquestos moments:
Totes les aportacions es poden fer a través de la Policia Local de Pego, o contactant amb l’ONG a través del Facebook Manos Unidas Pego.
 
1595 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!