Aprop organitza un bingo solidari per a recaptar fons

L’esdeveniment tindrà lloc dissabte 6 de maig al Club de Tenis Pego a les set de la vesprada. Es tracta d’un bingo en el qual no hi haurà premis monetaris i té la finalitat de recaptar fons per al programa de control de colònies de gats a Pego.

Des d’APROP expliquen que el programa es diu CER: “Captura-Esterilització-Retorn”, i porta un any en vigència. Un temps que ha estat suficient, per a l’associació, per a demostrar la seua efectivitat. Segons les dades aportades per la protectora, en aquestos 12 mesos han atrapat, esterilitzat i retornat a les seues colònies un total de 55 gats mascles i 58 femelles. Amb aquestes accions s’ha evitat el naixement de més de 800 gatets salvatges, que haurien acabat rondant pels carrers de Pego sense menjar ni atenció medica. I és que per ara, l’única manera de controlar la població de gats de carrer és evitant nous naixements.

El programa CER ha nascut amb aquesta finalitat i amb el suport financer de la Diputació d’Alacant, l’Ajuntament de Pego, APROP i donacions privades. L’associació afirma que, tot i el suport que estan rebent, els fons dels que disposen són limitats, cosa que posa en perill la continuïtat d’aquesta iniciativa de control de les colònies de gats als carrers.
560 Visites
Hola!!