‘Aprén + Anglés o Alemany i Solidaritza’t amb els més necessitats’

Amb eixe lema van celebrar el fi de curs d’extraescolars impartit per les voluntàries de l’Associació sense ànim de lucre ALMA Proinfància en col·laboració amb les AMPA en la Casa de la Cultura Pego.
Fa ben poc va finalitzar el curs extraescolar que ALMA impartix a dos escoles de Pego: Ambra i Rosalia Bondia. Un curs en el que els i les alumnes que hi acudixen aprenen anglés i alemany, alhora que se solidaritzen amb xiquets i xiquetes amb menys recursos que ells i elles.
Durant la festa de fi de curs, a la Casa de Cultura de Pego, el regidor d’Educació de José Merí va agrair a l’associació la seua aportació altruista a les escoles «ja que tots els beneficis que recapten reinvertixen en ajudes als xiquets i les xiquetes més desafavorits a través d’excursions, material escolar, natació i beques de menjador».
Durant este curs que ALMA ja ha acabat s’han recollit 2.000€. Luxi Arguello coofundadora d’ALMA va recalcar «la importància d’Educar en solidaritat i va demanar un aplaudiment per als xiquets i les xiquetes solidaris de Pego». Alhora va convidar a la resta de col·legis del municipi a que se sumen al projecte que va començar l’any 2015 a l’escola Ambra i que en 2016 s’ha estès a Rosalia Bondia.
La propera iniciativa d’ALMA Proinfància està acabant de perfilant-se, ja que encara s’està en converses amb el coordinador de futbol base del Pego CF, Ximo Siscar i amb els representants de les AMPA. No obstant, ALMA avançava que estan proposant que, durant la propera Gala de l’Esport que se celebra el dissabte 11 de juny a les 20h., es faça una recollida de material escolar per al banc de material escolar que fa un parell d’anys va crear l’associació pegolina.

886 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!