Amb 19 equips, el futbol sala de Pego demostra el seu nivell

Aquest cap de setmana comença la lliga de futbol sala, que enguany puja en 3 el nombre d’equips inscrits, fet que obliga a un dels participants a descansar. El major problema amb què es troba aquest esport és la disponibilitat d’espai per a jugar els partits. A més, el Pego aquest cap de setmana juga a casa contra l’Olímpic de Xàtiva. Un dels esports destacats a Pego és el del futbol sala per l’alta participació d’equips en la seua lliga. Aquest cap de setmana, començaran a veure’s les cares els 19 equips que enguany disputaran aquesta temporada. 3 nous participants confirma la bona acollida i el bon nom del futbol sala a Pego i a la resta de la comarca. De fet, un dels nous equips és de Benimeli i l’altre d’Oliva. A més, la Vall d’Ebo també té representació i enguany repeteix. Així les coses la directiva de la Lliga de Futbol Sala està més que satisfeta per la gestió que està duent a terme, com confirmava el seu vicepresident, Fernando Garcia.

Tot i que l’augment en el nombre d’equips és un bon senyal, la lliga es troba en el problema de les instal•lacions, que es queden curtes per a poder disputar-se tots els partits en el mateix dia. El Pavelló Cobert “Ausiàs March”, on tenen lloc els encontres de futbol sala, són compartits amb el bàsquet de totes les categories i el futbol femení, el que implica que el repartiment d’hores ha d’estar ben estipulat i repartit. Per a solucionar aquest problema, el responsable de la regidoria d’esports, Joan Carles Cambrils, està intentant arribar a un acord amb el Club de Tennis perquè allí es puguen jugar una part dels partits de futbol sala.

Passem a recordar els partits que estan previstos per a aquest cap de setmana:

Dissabte 29
14:30 hores Bar la Plaça/Vall d’Ebo vs Balbino/Autocares Llopis
15:30 hores Obras y Derribos vs Pa Variar
16:30 hores Yesos y Escayolas vs Cafeteria Burguer Bali
17:30 hores Aceites Mengual s.l. vs Xical
18:30 hores Benimeli vs Bar Zorrilla

Diumenge 30
9:00 hores Bellavista/Bon Salat vs Fontaneria Hilariet
10:00 hores Ferrobox/Emic vs Bar Polígono/Talleres Pego
11:00 hores Rte. Nou Fase/Rte. Tasca vs Papereria A2/Constr. els Pegolins
12:00 hores Ortolà Inmobiliària vs Esports la casa

Al ser el nombre d’equips inscrits imparell un d’ells haurà de descansar cada cap de setmana. En aquesta primera jornada ho farà el Yesos Costa/Ramon Costa, guanyadors de la temporada passada.

I en futbol de Tercera Divisió el Pego s’enfrontarà, aquest cap de setmana al camp del Cervantes contra l’Olímpic de Xàtiva. Un duel important ja que els socarrats són un dels favorits per a lluitar per les places que aspiren a jugar la lligueta d’ascens. El Xàtiva té 9 punts, un menys que els pegolins i ha guanyat tres partits i perdut altres tres encontres. La setmana passada va perdre a casa davant el Castelló B per un gol.

Els rogets afronten l’encontre amb la moral pels núvols després del darrer empat a casa del Novelda. Una victòria situaria a l’equip que presideix Enrique Moll en una situació encara més de privilegi quan només s’haurien disputat sis jornades. Encara són molts pocs partits per a marcar la tendència d’aquest Pego que té com a objectiu salvar la categoria i sens dubte la suma de punts pot vindre molt bé de cara al futur ja que la temporada és molt llarga i es convenient disposar d’un bon matalàs per a quan s’acumulen els lesionats i els sancionats.

I en pilota, coneixem els resultats de la darrera jornada disputada al Trinquet Municipal “El Nen” de Murla. A més de la classificació després d’aquesta jornada i els encontres de la propera a El Campello.

Resultats de la 4a jornada

Pego B – Alacant B: 20 – 25 (4 jocs a 5)

Gandia C – Alacant A: 25 – 5 (5 jocs a 1)

Pego A: descansa


Classificacions a la 4a jornada

1r Gandia C 9 punts (+12 jocs)

2n Pego A 6 punts (+1 jocs)

3r Alacant B 5 punts (+4 jocs)

4t Alacant A 3 punts (-4 jocs)

5é Pego B 1 punt (-13 jocs)


Pròxima jornada (5a)

Alacant B – Gandia C

Alacant A – Pego A

Pego B (descansa)


538 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!