Alícia Siscar, nova coordinadora comarcal de la Federació de Partits Independents

La presidenta de Ciutadans de Pego Independents va ser elegida per unanimitat en la reunió que la Federació de Partits Independents va tindre la setmana passada a Dénia. Alícia Siscar estarà comptarà amb el suport de Juan Alejandro Mut, alcalde de Sanet i Negrals com a vicecoordinador.
Els partits independents de la comarca, tot i que no es presenten a les Eleccions Generals que tindran lloc el proper 26 de juny, també tenen calendari d’activitats anuals. En eixa normalitat política dimecres passat es van reunir, a la seu de Gent de Dénia, representants dels Partits Independents de la Marina Alta, estant convocats els municipis d’El Verger, Xaló, Sanet i Negrals, Dénia, Oliva, Calp, els Poblets, Castell de Castells, Sagra, Poble Nou de Benitaxell, Vall de Gallinera, Tàrbena i Pego.
Entre els punts de l’ordre del dia, es va procedir a la presentació de les noves incorporacions sorgides de les darreres eleccions municipals i es va donar compte als partits de la comarca dels assumptes tractats en l’última executiva de la Federació, presidida per Miguel A. Arbona, regidor d’El Verger.

Després d’haver tractat temes d’actualitat política comarcal per al coneixement de tots els assistents, es va procedir a renovar els càrrecs de coordinador i vicecoordinador de la Marina Alta, que fins ara ostentaven Joan Carles Parets (Gent de Dénia) i Carmelo Ortolà (Ciutadans de Pego), respectivament. De les propostes presentades per a ocupar eixos dos càrrecs es va aprovar, per unanimitat dels presents, nomenar Alícia Siscar Escrivà (Presidenta del partit Ciutadans de Pego Independents) com a coordinadora Comarcal de la Federació de Partits Independents, qui tindrà el suport per Juan Alejandro Mut, alcalde de Sanet i Negrals com vicecoordinador. Ressenyable és que ha estat elegida coordinadora l’única dona present en la reunió celebrada per la Federació de Partits Independents a la comarca.887 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!