Alegries de l’atletisme pegolí

Este cap de setmana Carmen Sala tornava a quedar primera en la seua categoria en la XXI Mitja Marató d’Albacete, Nestor Vercher i Cristina Bañuls, es classificaven segona posició de Juvenil masculí i Aleví femení en la XIX Cursa popular de Jesús Pobre. Máximo Folqués era segon de la categoria veterà masculí a la Pujada a la creu de Benidorm.
Com cada cap de setmana els i les atletes del Club Dorsal 19 s’han desplaçat a d’altres localitats per a participar en algunes de les competicions que es disputen al llarg i ample de la geografia. Com cada cap de setmana també, Dorsal 19 acumula més pòdiums dels que tenia.

Esta cap de setmana Carme Sala va participar en la XXI Mitja Marató d’Albacete quedant en primera posició de la categoria F-45 amb 1h32’44”. En la mateixa prova va córrer el pegolí Vicent Sala classificant-se en la novena posició de la categoria M-60 amb 1h41’35”.


37 atletes del Club Dorsal 19 corrien a la XIX Cursa popular de Jesús Poble, puntuable al XX Circuit a peu de la Marina Alta. Entre les actuacions més destacades, la de Néstor Vercher que quedava segon, amb un temps de 37’03”, de la categoria Juvenil masculí. La resta de resultats els podeu consultar ací. En eixa mateixa competició, la jove atleta pegolina Cristina Bañuls, quedava segona de la categoria Aleví femení amb 4’42”.
Maximo Folqués Lorente creuava la meta de la Pujada a la Creu de Benidorm en tercera posició, el que feia que hagués de pujar al pòdium dos vegada. D’una banda, per a recollir el trofeu pel eixa tercera posició d’entrada a meta i de l’altra perquè es posicionava segon en la seua categoria, Veterà masculí. El seu temps en esta competició era de 36’47”.


El proper cap de setmana dos pegolins viatjaran fins el País Basc per participar, diumenge 15 de maig, en la XIV EDP Vitoria-Gasteix Marató Martín Fiz, . Ells són Vicent Sendra Franqueza i Alberto Pons Soriano.


Nota: Informació facilitada per Máximo Folqués Lorente.
764 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!