ALDI aposta per la seua permanència a Pego amb una nova ubicació, un establiment més gran i un major assortiment de productes

El supermercat amb més de 10 anys present al municipi, ha apostat per la imatge de modernitat que projecten els nous establiments ALDI. Així, els clients trobaran una botiga amb 1.200 metres quadrats de superfície comercial i 125 places d’aparcament i més de 1.500 referències de productes i 7 noves incorporacions locals a la plantilla. El nou ALDI, que es va inaugurar ahir, va comptar amb la presència del responsable d’Expansió de la cadena, l’Alcalde de Pego i un gran nombre de regidors i regidores de l’equip de govern. El nou establiment està situat a l’Avinguda d’Oliva.
ALDI, amb més de 10 anys de presència a Pego, deixa enrere «la casa de xocolata» i aposta per la seua permanència al municipi adaptant la seua imatge a la modernitat dels nous establiments de la cadena de supermercats d’origen alemany. La nova ubicació, a l’Avinguda d’Oliva, ha permès a ALDI construir un establiment amb 1.200 metres quadrats de superfície comercial i 125 places, així la cadena ha pogut ampliar el seu assortiment de productes amb més de 1.500 referències en botiga, tot el que és necessari per al consum familiar quotidià: producte fresc, envasament, regional i ecològic.Expressava el responsable d’Expansió d’ALDI, Sergio Navarro en el moment de la inauguració de la nova tenda ALDI a Pego, ja en presència de l’Alcalde Enrique Moll i la gran majoria de regidors i regidores que conformen l’equip de govern, que «estan encantats d’inaugurar esta nova tenda a Pego» i subratllava que la fita significa «redoblar l’aposta que fa ALDI per esta població». Transmetia Sergio Narravo que «l’objectiu d’ALDI és el que ha tingut la companyia durant els seus 60 anys d’història, l’oferir el millor producte al millor preu possible».L’alcalde de Pego, Enrique Moll, agraïa a ALDI haver apostat, des de fa més de 10 anys, «per instaurar-se a Pego i, en esta segona fase, per haver ampliat la seua oferta i per haver confiat en la nostra població, en el potencial que pot tenir la nostra població i en l’increment que açò va a suposar tant de treball com de moviment dins el municipi».
Sergio Navarro, responsable d’Expansió d’ALDI, explicava que amb esta aposta per un nou establiment a Pego el grup pretén «augmentar la capacitat de la tenda, augmentar les places de pàrquing per a poder donar un millor servei i per tant, tenir més clients i més contents». Ressaltava Navarro que ALDI ha fet «una forta aposta per la secció de pa fresc i estem expandint molt les seccions de frescos en general: fruites i verdures, carn i peix, producte este últim que ALDI ha introduït recentment».Un altra de les apostes fortes en la nova botiga ALDI és pel producte ecològic, «un producte que ja funciona molt bé en els nostres supermercats d’Europa», afirmava el responsable d’Expansió. És per això que confien que, com a passat a Alemanya, «la família dels productes ecològics es convertisca en una de les més importants del supermercat». D’altra banda, assenyalava Sergio Navarro que ALDI també aposta «pel producte regional» i és per això que molts dels productes que ven ALDI són de la Comunitat Valenciana.
Durant el primer dia de funcionament, el supermercat va comptar amb l’assistència de nombrosos clients que van realitzar les seues primeres compres i van participar de les activitats i promocions organitzades amb motiu de la celebració.
El nou establiment d’ALDI s’emmarca dins del pla de desenvolupament d’ALDI en la Comunitat Valenciana, on ja compta amb 56 establiments, 32 dels quals estan a la província d’Alacant. Destaquen des de la cadena que la nova superfície d’ALDI a Pego contribuirà a la dinamització econòmica de la localitat amb la creació d’un total de 7 nous llocs de treball, apostant per la contractació de personal local.

701 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!