Al voltant de cent joves, estudiants d’ESO i Batxillerat acudeixen a la fira Orienta’t

Alumnes de tercer i quart de Secundària i de Primer i Segon de Batxillerat, passaran al llarg del matí d’avui per la fira d’Estudiants en què se’ls informa de les opcions que tenen per continuar amb la seua formació.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada per la Regidoria de Joventut, junt amb la Conselleria d’Educació, el Creama, l’IVAJ i la Xarxa Jove Marina Alta. Segons la tècnic municipal de Joventut, Ana Aparisi Sendra, la iniciativa d’informar els alumnes dels centres educatius de Pego va sorgir arran d’una petició dels mateixos estudiants.

Orienta’t es troba en les instal·lacions del mercat municipal, on es rebrà els estudiants fins les dos i mitja de la vesprada i se’ls oferirà informació al respecte dels estudis universitaris i graus de formació professional que podran triar en un futur pròxim dins i fóra de la Comunitat Valenciana i, fins i tot, d’Espanya i d’Europa. Passaran pels estands, estudiants de l’IES Enric Valor i del Col·legi Sant Antoni.

En arribar, els divideixen en grups per donar-los, en primer lloc, una visió general del sistema educatiu i de les possibilitats que ofereix per continuar formant-se. Després, cada jove tria els estands que visitar per ampliar la informació al respecte dels estudis que l’interessen.

Hem parlat amb Alina i Ainoa, del col·legi Sant Antoni, estudiants de Tercer de l’ESO que volen estudiar màrqueting i les relacions públiques i consideren la visita a la aquesta fira de molt de profit.

Els centres i entitats que participen en la fira són el Creama, l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), el Col·legi d’Arquitectes d’Alacant, l’acadèmia Schola, la subdelegació de Defensa d’Alacant, l’acadèmia Loles Brito, l’IES Enric Valor, la Xarxa Jove Marina Alta, la Guàrdia Civil, la UNED, el centre La Florida, Acció Urgent i l’acadèmia Lingüing.

 

1532 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!