Al voltant de 1.500 persones presenciaran la V Gala de l’Esport a Pego

Té lloc dissabte 11 de juny a partir de les 21h., al recinte multiactivitats ‘La Trilladora’. Hi estaran presents totes o quasi totes les modalitats esportives que es practiquen a Pego, des d’escoles esportives fins a clubs ben veterans. D’altra banda, ressaltar que, una vegada finalitzat el XX Circuit a peu de la Marina Alta, trobem dos pegolins al pòdium de les seues categories: Néstor Vercher Morell, segon en juvenil masculí i Cristina Bañuls Pastor, tercera en aleví femení. El Club Dorsal 19 ha quedat 5é en la classificació de clubs.
Dissabte 11 de juny té lloc la gran cita de l’esport pegolí, la V Gala de l’Esport que s’iniciarà enguany, com a novetat, amb el sopar de menuts i grans per a passar, amb la panxa ja plena, al reconeixement dels i de les esportistes de les distintes modalitats que es practiquen a Pego. Serà a partir de les 21., en el recinte multiactivitats ‘La Trilladora’. Calculava el regidor d’Esports, Raül Tamarit que el que és el lliurament de medalles i obsequis s’iniciarà cap a les 22.30h.
L’any esportiu que clourà amb la V Gala de l’Esport a Pego el valorava Tamarit «molt positivament perquè cada any estem augmentant gent que practica esport, en esports nous», el que el portava a afirmar que «Pego viu un esport molt actiu».

Raül Tamarit recordava que l’acte és obert, només cal posar-se en contacte amb la regidoria d’Esports si volen sopar allí per tenir en compte d’afegir més taulers i cadires. Només haurien de portar-se el sopar. Concloïa Tamarit que «està convidada qualsevol persona que vullga vindre a sopar a la Gala de l’Esport».


Acudint a la gala de l’esport podeu ser solidaris, perquè l’associació ALMA PROINFANCIA estarà recollint material escolar.

Ha finalitzat el XX Circuit a peu de la Marina Alta i el Club Dorsal 19 està ben satisfet «d’haver realitzat un excel·lent circuit» havent-se classificat com a 5é millor club del circuit en què han participat, en total 106 clubs.

Els i les atletes que conformen el club i que, cap de setmana rere cap de setmana, s’han desplaçat a una o altra població de la comarca, expressen sentir-se «contents, perquè les coses van eixir millor del que nosaltres volíem». Entre d’altres coses perquè, en repassar les classificacions finals del circuit, hi ha dos atletes de Dorsal 19 que hi destaquen:

– Néstor Vercher Morell que ha quedat en segona posició de la categoria juvenil masculina amb 9.795 punts obtinguts havent disputat 9 de les 10 proves que computen disputades.
– Cristina Bañuls Pastor en la categoria d’Aleví femení que classificat en tercera posició amb 18 punts i totes les carreres puntuables realitzades.També comentar que en la categoria Veterans C masculí trobem, en 5ª posició al membre de Dorsal 19 Fede Server Costa.

I avancem que del 4 al 9 de juliol el CB Pego organitza el ‘Pego Bàsquet Campus’ que tindrà un horari de 9 a 19h. i la diversió 100% garantida. Dimecres anunciaven que tenen clara la cloenda del Campus de Bàsquet. Entre els protagonistes, el Club deportivo minusvalidos Elche. L’equip farà una exhibició i també una xarrada sobre les experiències dels jugadors.

D’altra banda, a partir del 15 de juny s’obri la piscina municipal ‘La Trilladora’.1006 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!