Al voltant de 135 xiquets i xiquetes de Pego participen en els XII Mini Jocs de la Marina Alta

La cerimònia d’obertura té lloc esta vesprada a les 8 en les instal·lacions esportives de Dénia. La inauguració d’esta cita olímpica bianual de la Marina Alta comptarà amb la presència del director general d’Esports, Josep Miquel Moya. Enguany el lema dels Mini Jocs és Juguem! amb l’objectiu de «deixar de banda l’esport competitiu i jugar, que és del que es tracta», segons explicava Toni Colomer, responsable del Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA), qui organitza els Mini Jocs.

18486069_761331864042868_2292469384466209313_nAhir va arribar la torxa dels XII Mini Jocs de la Marina Alta a Dénia, seu d’estes olimpíades que esta vesprada, a les 8, s’inauguren amb la cerimònia d’obertura que comptarà amb la presència del director general d’Esports, Josep Miquel Moya. Una cita bianual que reunix al voltant de 2.000 joves esportistes d’entre 11 i 14 anys de la Marina Alta, arribats de fins a 18 pobles de la comarca. Entre els milers d’esportistes de tota la comarca, hi haurà al voltant de 135 pegolins i pegolines.

Enguany el lema dels Mini Jocs és Juguem! amb l’objectiu de «deixar de banda l’esport competitiu i jugar, que és del que es tracta», segons explicava Toni Colomer, regidor de Xàbia i responsable del Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA), organitzador de l’esdeveniment.

La XII edició dels Mini Jocs compta amb dos nous esports: Karate i BTT. Així mateix, recupera el tennis de taula, que no es va disputar l’any 2015. A estes tres modalitats esportives s’han de sumar: l’atletisme, el bàsquet, l’handbol, el tennis, el futbol, el futbol sala, el pàdel, la gimnàstica rítmica, la natació, la pilota, els escacs, el voleibol i el bàdminton. I, com és habitual, hi haurà esport adaptat: atletisme i boccia.

Els i les esportistes de Pego participaran en bàsquet (femení i masculí), natació, gimnàstica rítmica, futbol, futbol sala, atletisme, tennis, voleibol i handbol. Des de la Regidoria d’Esports els donen tot els suport perquè realitzen uns bons Mini Jocs.

A banda dels Mini Jocs este cap de setmana hi ha un torneig de futbol al camp Cervantes durant tot el dissabte de les categories benjamins i alevins. Recordem també que el primer equip del Pego CF juga el seu últim partit de Preferent al Cervantes, on més que el resultat, importa el recolzament de l’afició rogeta en un moment dur com este perquè, tot i els esforços realitzats durant la temporada no s’han pogut sumar els punts suficients per quedar-se en Preferent i la temporada que ve el Pego CF comença una nova etapa en Primera Regional. Per tot això esperen tenir les grades del Cervantes plenes, perquè el comiat no siga tan amarg. El Pego juga contra el Calp a les 5.30 de la vesprada.

1979 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!