Agenda del cap de setmana (2-4 d’octubre)

Obrim aquesta agenda de Pego i les Valls amb la cinquena edició de les Jornades Culturals d’Atzaïla, que s’inicia hui divendres.

Aquesta activitat es farà al saló d’actes de l’espai veïnal antic institut i girarà en torn a la Marjal Pego-Oliva des d’una visió històrica. Les jornades començaran a les set i mitja de la vesprada, amb una xerrada de l’historiador Abel Soler, qui aportarà unes notes històriques de la Marjal amb una ponència titulada «Reis caçadors i comtes folls».

El dissabte la programació s’obrirà a les 10 del matí amb la xerrada d’Abert Ferrer, historiador de l’Art i professor de la Universitat de València, i Josep Gómez, doctor en Belles Arts i president de l’Associació Cultural Cartoixa de Valldecrist. Ambdós parlaran de «Les cartoixes valencianes». Valldecrist, Ara Christi i Portaceli.

I, després, per a les dotze i mitja està prevista la intervenció de Fernando Sendra, membre d’Atzaïla i del Centre Excursionista Pego, qui mostrarà amb una projecció de fotos del parc natural «Les quatre estacions a la Marjal».

Per a demà, el Centre Excursionista Pego inicia la programació d’activitats de la tardor amb una acampada a la figuereta i també amb una jornada de recuperació de sendes. En aquest cas, serà la senda de la cova blanca. L’eixida està fixada a les huit i mitja al pla de la font.

Per al diumenge de matí hi ha una altra ruta en l’agenda. Concretament, una ruta a la Vall de Gallinera, anomenada Els Corrals de la Carroja, de quatre quilòmetres i mig i dificultat baixa. L’eixida a la Carroja a les nou i mitja.

A més, aquest cap de setmana hi haurà activitat esportiva a Pego protagonitzada per la presentació del primer equip i del juvenil del Pego Club de Futbol i pels primers amistosos de pretemporada del Basquet Pego.


El primer equip del Pego es presentarà davant l’afició demà dissabte, a les cinc i mitja de la vesprada en el Cervantes. Es jugarà un partir amistós amb l’Olleria i, com que s’ha de respectar les normes de prevenció del contagi del coronavirus, el club ha informat que l’aforament serà limitat. Es prendrà les dades de totes les persones que accedisquen al camp, els qui hauran de fer ús del gel hidroalcohòlic que hi haurà en l’entrada. L’ús de la mascareta serà obligatori, així com guardar la distància interpersonal de seguretat.


Les mateixes normes s’apliquen per a l’acte de presentació del juvenil del Pego CF, programat per a demà a les 10:45 hores del matí. En aquest cas, el Pego jugarà un amistós contra El Verger.


I, respecte al Bàsquet Pego, demà al pavelló municipal Ausiàs March es disputarà els primers amistosos d’aquesta nova temporada. L’infantil masculí jugarà a les 10 contra l’Ondara. El júnio femení a les 12 també contra l’Ondara. El sènior femení i el sènior masculí jugaran a les quatre i mitja les xiques, i a les sis i mitja els xics, contra el Pedreguer.829 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!