Agenda del 15 al 17 de novembre

La Regidoria de Cultura ha programat un concert que es farà demà divendres a la Casa de Cultura. El grup Cuarteto Academy actuarà a partir de les huit de la vesprada.


I, demà també, a les deu de la nit començarà un acte organitzat dins de la programació del mes contra la violència de gènere. Es tracta d’una representació oferida per la companyia Maduixa, qui posarà en escena l’obra Mulïer. Un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. Una peça que investiga els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions. I suma ja 9 premis d’arts escèniques.


INAGUREN L’EXPO LA VALL D’EBO SUBTERRÀNIA


Demà tindrà lloc la inauguració de la mostra fotogràfica i audiovisual “La Vall d’Ebo subterrània”.


La Vall d’Ebo és una zona amb una rica diversitat de cavitats, la qual cosa es mostra a través de l’exposició que estarà de forma permanent a la planta baixa del Museu Etonològic. 
Consta d’una topo-fotografia mural de les cavitats, que facilitarà que els visitants coneguen les meravelles que s’amaguen baix terra a la Vall d’Ebo. I, a través d’un audiovisual en alta resolució 4K, el públic efectuarà un viatge virtual per les coves i avencs d’aquesta vall sense necessitat d’accedir a ells.


Oscar Ferrer, dissenyador gràfic i editor de llibres d’espeleologia, i Víctor Ferrer Rico, espeleòleg i fotògraf de coves, han elaborat el projecte.
Per a la realització del vídeo i de les fotos a les coves s’ha comptat amb l’ajuda dels espeleòlegs del grup de Fotografia Subterrània Flash Black Corb i d’altres companys d’Alacant, València i Castelló.

El projecte ha estat subvencionat en un 70% per Turisme Comunitat Valenciana. La inauguració està prevista a les set de la vesprada, al museu etonològic de la Vall d’Ebo.


TALLERS I JOCS SOBRE LA PROBLEMÀTICA DELS RESIDUS


A més, com que esta és la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, el dissabte hi haurà una jornada de tallers i jocs per la Marjal.


Es titula «Canvia els teus hàbits, redueix els teus residus» i es farà al voltant de la Muntanyeta Verda. Els jocs i tallers giraran en torn a la problemàtica del residus, la seua reutilització i sobre què podem fer per a reduir-los.


Tindrà lloc el dissabte, dia 16, de matí, a partir de les onze i està organitzada per l’equip de la Generalitat Valenciana gestor del parc natural de la Marjal.


Les places són limitades, així, doncs, cal inscriure’s ja telefonant al 679 195 227.

LA FESTAFIRA DEL PERELLÓ


D’altra banda, aquest cap de setmana se celebra a la Vall d’Ebo la Festafira del Perelló amb activitats per a tots els públics.

El dissabte a les 10 s’iniciarà una ruta senderista guiada, de dificultat baixa i 90 minuts de duració estimada. A les onze els cuiners Evarits Miralles i Pau Llodrà oferiran uns tallers gastronòmics titulats «La cuina del perelló».


Una hora després, al migdia, s’obrirà la Festafira del perelló amb una cercavila i música en directe. A les dos hi haurà un dinar popular amb productes de la terra. Per a a vesprada, està previst un concert de Lluís El Sifoner.


El diumenge a les deu del matí es farà una altra caminada. I a les onze s’iniciaran uns tallers i animació per al públic més menut, que duraran fins a les dos de la vesprada.


La Unió Musical de la Vall d’Ebo actuarà en concert a la una i, en finalitzar, hi haurà un altre dinar popular i cloenda de la Festafira.

Al llarg de tot el cap de setmana, acompanyaran a esta programació d’actes, altres propostes d’animació infantil, activitats a la granja escola i passejos amb burrets..


MONÒLEG D’AGUSTÍN JIMÉNEZ


Tanquem l’agenda del cap de setmana de nou a Pego, on el monologuista Agustín Jiménez actuarà el diumenge, dia 17, al teatre municipal. La filà Algarrapets ha organitzat aquesta iniciativa en què Agustín Jiménez presentarà l’espectacle «Curso de Interpretación». Serà a les set de la vesprada. Les entrades anticipades tenen un preu de 12 euros i 15 en taquilla.

1110 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!