Agenda d’activitats per al cap de setmana del 16 al 18 d’abril

Obrim l’agenda amb la xerrada sobre el Sant Calze que ha organitzat la Junta Central de Setmana Santa i que tindrà lloc aquesta vesprada de divendres, després de la missa vespertina de les 19 hores, a l’església Nostra Senyora de l’Assumpció. La conferència la donarà En Jorge Rodríguez Almenar.


D’altra banda, aquest cap de setmana es pot visitar l’exposició Misterivm Arboris, del pintor Alberto Hernández Reyes, que es troba en el Museu d’Art Contemporani del carrer hospital. Es tracta d’una mostra organitzada per la Fundació Baleària i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de pego, que romandrà al museu fins al dia 1 de maig. L’horari de visites és de dimarts a divendres de cinc a huit de la vesprada i els dissabtes de matí, de les 10 fins a la una i mitja. Per cert, Alberto Hernández serà aquesta vesprada el protagonista del Faves Tendres número 21, en Ràdio Pego a les cinc en punt.


Parlem ara d’activitats relacionades amb la natura perquè demà dissabte, a les 9 del matí s’iniciarà una jornada d’anellament científic d’aus al parc natural de la Marjal Pego-Oliva.


I el diumenge el Centre Excursionista Pego farà una ruta pel barranc del Cau, a Xaló. El punt de trobada serà el pla de la Font a les 8:30. Per a assistir cal contactar amb el centre excursionista a través del telèfon 669 43 50 77.


El mateix diumenge, dia 18, es durà a terme una de les rutes guiades gratuïtes del calendari de la Mancomunitat de Turisme de Pego i les Valls. Serà una excoexperiència d’avistament d’aus a la Vall d’Ebo. Les persones interessades a fer alguna de les rutes d’aquest calendari han d’inscriure’s prèviament.

La Mancomunitat crea un formulari d’inscripció per cada ruta que es pot trobar en el web www.pegoilesvalls.es. També es pot consultar a l’oficina de Turisme de Pego i les Valls al 96 640 08 43.


I per a tancar la pàgina del diumenge, un acte commemoratiu del dia de la República, convocat per l’Associació de la Memòria Històrica, Socialistes Pego, Compromís per Pego, Esquerra Republicana Pego i Volem Pego.


Serà el diumenge, dia 18, al cementeri de Pego, a les 12 del migdia, on es farà una ofrena floral al monument dels republicans que hi ha soterrats, amb parlaments per part de les organitzacions convocants i les persones que vulguen participar-hi.


A les 12:30 està prevista l’ofrena de flors en l’avinguda Alcalde Aquilino Barrachina i a la una una altra a la plaça Maria Cambrils.


L’acte commemoratiu conclourà a l’Espai Veïnal antic institut amb una altra ofrena de flors, aquesta vegada al monument als 5 republicans pegolins assassinats en el camp de concentració de Mauthausen.

756 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!