Agenda cultural del cap de setmana

Teatre, cinema, contacontes, rastre… Avui divendres, 12 de desembre, s’inaugura a la Casa de Cultura l’exposició del Betlem de les Monges Franciscanes de Pego, per mostrar el resultat de la restauració de les figures que composen l’escena.

Fins el 9 de gener de 2009 estarà exposat el Betlem de les Monges Franciscanes a la Casa de Cultura de dilluns a dissabte de 10 a 2 del matí i de 5 a 8 de la vesprada.

—————————————

Contacontes infantil nadalenc amb el Grup de Dones Cabal!

En aquesta ocasió els més menuts i les més menudes gaudiran dels contes de José Sendra Piera i Fernando Moya Siscar.

Ningú es pot perdre el contacontes de dissabte, 13 de desembre, a les 11’30 del matí a la Casa de Cultura, perquè de segur que farà les delícies de tota l’audiència.

————————————–

‘Canguelis’ arriba al Teatre Municipal de Pego!

Vol Ras representa ‘Canguelis’ o petit catàleg de pors, fòbies i altres temors.

Passa una bona estona veient com tres personatges busquen solucions, tractament… una teràpia! a un problema comú a tots ells i a bona part de la nostra societat: LA POR.

Por i humor poden semblar d’entrada conceptes contradictoris i antagònics. Però, amb aquest espectacle, Vol Ras ens descobreix que desenvolupar el sentit de l’humor és una manera d’enfortir-nos per lluitar contra la por, debilitar-la i poder arribar a riure’ns.

La cita, el dissabte 13 de desembre, a les 10’30 de la nit al Teatre Municipal.

————————————-

Diumenge, a les 4’30 i a les 7’30 de la vesprada, cinema animat a Pego. Es projecta ‘Madagascar 2’. Un grup d’animals del zoo de Nova York es troben abandonats en les remotes platges de Madagascar i per a poder escapar han ideat un pla tan boig que potser que funcione.

———————————–

I Cicle de Cinema Ovidi Montllor al Casal Cultural de Pego

Diumenge 14 de desembre, a les 6’30 de la vesprada, es projecta, al Casal Cultural, la segona pel•lícula d’aquest cicle que té com a figura central al polifacètic personatge valencià, Ovidi Montllor, en la seua faceta com a actor.

‘La oscura historia de la prima Montse’. Constitueix una espècie de reflexió que fa un jove Ovidi Montllor sobre les deficiències pròpies de la forma de vida de la burgesia catalana quan s’entrevista -i fa l’amor- amb una llunyana parent, a la que conta el cas de la cosina Montse: una assistent social que acaba enamorant-se d’un delinqüent, el que provoca un escàndol en la seva família.

Entrada gratuïta.

—————————————-

Durant tota la jornada de diumenge hi haurà muntat, al Passeig Cervantes, el rastre scout per a celebrar els seus 25 anys de vida. Els més menuts podran gaudir d’allò més amb les distintes activitats organitzades per a ells i elles i els adults podran veure si els serveix alguna de les coses de segona mà que s’exposaran allí.

Agenda Cultural del cap de setmana


El divendres 2 de juny es planteja un dilema de cara a l’agenda. A les 8 de la vesprada es produeixen 2 actes. A la Casa de Cultura la presentació del llibre infantil “Una volva de neu”, de Maria Dolors Pellicer, amb il•lustracions de Josep Ferrer.
(més…)
0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!