“Agafar el tren Gandia-Oliva-Dénia”, la nova acció reivindicativa proposada per Compromís de la Marina Alta i la Safor

El propòsit de la formació, és que torne al carrer el debat del tren Gandia-Oliva-Dénia, volen que “la gent en parle, que la gent el reclame”. És per això que convoquen el proper dissabte, 9 de novembre, a qui vulga participar davant de les estacions de Dénia i de Gandia a les 11.30 hores, amb maletes.
Les formacions de Compromís de la Marina Alta i la Safor han convocat a la ciutadania de les dos comarques a “agafar el tren Gandia-Oliva-Dénia” el proper dissabte, 9 de març. La ciutadania de la Marina Alta ho farà des de l’estació de rodalies de Dénia i, la ciutadania de la Safor ho farà des de l’estació de rodalies de Gandia, totes dues a les 11.30 hores. Per a fer l’acte més real Compromís repartirà bitllets amb el trajecte que se sol•licita i a més, fa una crida perquè la gent que acudisca a la convocatòria ho faça amb maletes.Enric Vengut, el secretari comarcal de Compromís Marina Alta recorda que “tot just fa uns dies s’han presentat les esmenes i propostes de Compromís als Pressupostos Generals de l’Estat, entre les quals hi ha 60 milions, per començar, per al tren que hauria d’unir les tres ciutats”.
En eixe sentit, Vengut ha aclarit que a Compromís “sabem quins tràmits i quines són les condicions necessàries per a fer-lo viable. Sabem que PP i PSOE han pogut fer-lo realitat i no han volgut. Sabem que, per fer-lo viable, calen partides pressupostàries, que nosaltres continuarem demanant. Sabem que calen projectes, i després executar-los. Tot això ho sabem. Nosaltres estem complint com a representants del poble valencià, i hem de posar negre sobre blanc perquè no arriba el tren”.

Des de les dos comarques, Compromís fa “esta crida, que és una crida amb imaginació i esperança, és una crida per allò que necessita la gent. Volem convidar a la ciutadania de les dues comarques a venir a Gandia i a Dénia, davant de l’estació, amb la maleta, a agafar un tren a que totes i tots volem que isca ben prompte”.
749 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!