AFIMA celebra el Dia Mundial de la Fibromialgia dissabte amb una jornada de convivència a Pego

Des de les 4 de la vesprada i fins que el cos els aguante, els socis i les sòcies de l’Associació de Fibromialgia de la Marina Alta, compartiran moments de relaxació, de dansa i ball i de riures per a conèixer-se millor i aprofundir en els lligams que els uneixen.
El 12 de maig es commemorava el Dia Mundial de la Fibromialgia i la Síndrome de Fatiga Crònica. A la Marina Alta, AFIMA, va llegir el seu VII Manifest en distints punts de la comarca manifestat els sentiments i les inquietuds dels seus associats i associades reconeixent que “tenim sentiments contraposats entre el que hem avançat i l’objectiu final encara no aconseguit”.

És per això que en el manifest els i les malaltes de Fibromialgia de la Marina Alta afirmaven ser “conscients de què devem continuar lluitant per a eliminar el rebuig, l’arbitrarietat i les posicions erràtiques que persisteixen enquistades en el sistema i en la societat”. Per això mateix, tot seguit reclamaven “respostes i solucions institucionals que, fins ara, arriben de forma lenta, dispersa i insuficient, i que ens fan qüestionar l’interès en normalitzar estes malalties i dotar-les de tota l’excel•lència clínica, científica i tecnològica que es mereixen”. A més, demanaven “polítiques integrals d’atenció sanitària i cobertura social, al marge de criteris territorials, econòmics i polítics, sota la màxima que la Salut no és negociable i que no hi ha categories de malalts ni de malalties”.

“En definitiva –concloïa AFIMA en el seu VII Manifest- defensem el dret a tenir la millor qualitat de vida possible en el si de la nostra societat.”

Per a completar la celebració de dimecres, els associats i les associades d’AFIMA es reuniran dissabte a Pego per a conviure un poc més i conèixer-se millor. Serà a partir de les 4 de la vesprada a la càbila de la filà capitana mora 2010, Al-Hagamba-Muza. Des d’eixa hora i fins que els seus delicats cossos aguanten, podran gaudir d’una sessió de relaxació, de massatges, de la pràctica de la dansa del ventre i de segur que d’un riure ben sa.

Ja quan comence a fosquejar soparan junts i després aquesta jornada de convivència continuarà amb ball per a què el dia siga ben complet.

Si qualsevol persona està interessada en contactar amb AFIMA pot telefonar a la seu de Dénia al 636 11 43 24 ó pot telefonar al contacte de l’Associació a Pego al 96 557 08 65.


694 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!