AFIC CREAMA oferix informació sobre les ajudes als comerços

Després que la Conselleria d’Economia Sostenible i Comerç haja convocat les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania per a l’exercici 2017. Estes ajudes estan destinades a les Pimes que poden accedir a les ajudes per dos vies. A través d’Avalem Comerç i a través d’Emprenem Comerç. El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 9 de juny de 2017. Els comerços interessats poden obtindre tota la informació en l’Agència de CREAMA Pego.

Imatge Ajudes ComerçLa Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania per a l’exercici 2017 destinades a les empreses qualificades com a Pimes que exercisquen o vagen a exercir la seua activitat comercial en la Comunitat Valenciana dins dels epígrafs que marca l’ordre.

Les Pimes comercials tenen dos vies per a poder accedir a estes ajudes. La primera és a través d’Avalem Comerç, que recolza les inversions en equipament per a l’establiment comercial, sempre que la inversió aprovada no siga inferior a 3.000 euros. L’ajuda podrà aconseguir fins al 45% de la inversió i el límit de subvenció a concedir per establiment serà de 20.000 euros.

La segona via és la denominada Emprenem Comerç i va destinada a finançar les despeses corrents derivades del manteniment d’un establiment comercial amb un nou titular o de la implantació d’una nova activitat comercial. L’establiment deurà, si és el cas, obrir-se al públic entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2017. En el local que es planteja l’actuació haurà d’haver-se exercit activitat econòmica anteriorment. L’ajuda podrà aconseguix fins al 45% de les despeses i el límit de subvenció a concedir per sol·licitant serà de 10.000 euros, sense que les despeses de lloguer superen els 5.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 9 de juny de 2017. Els comerços interessats poden obtindre tota la informació en l’Agència de CREAMA Pego.

 

1802 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!