Adrià Moratal demostra el seu art culinari a Barcelona

Al recinte que s’ha celebrat la Fira Alimentària, on ahir es van donar els premis als millors cuiners espanyols, aquest matí, poc abans de les 11 del matí el pegolí Adrià Moratal acabava el seu exercici. Competirà amb 16 joves més que, com ells, estan iniciant-se en el món de l’art de la cuina. La crosta ha arribat aquest matí al recinte ferial d’Alimentària amb Adrià Moratal que avui està a Barcelona per a representar a la Comunitat Valenciana al Campionat de Cuina Estatal. Tot i haver tingut contratemps de diversos tipus mentre executava el seu exercici, la primera impressió és de satisfacció perquè s’ha superat el repte i confia Moratal “haver quedat bé”.

17 joves promeses de la cuina, un per cada comunitat autònoma s’estan veient les cares a Barcelona per veure quin plat queda guanyador. Poc abans de les 11 del matí el pegolí Adrià Moratal acabava el seu exercici que consistia en cuinar una crosta. La base de la recepta és la materna, adequada posteriorment pel seu professor per a perfeccionar el resultat final. A les 4’30 el jurat donarà el nom del guanyador.

Alimentària és el Saló Internacional de l’Alimentació i les Begudes més important d’Espanya i un dels primers del món. la dissetena, ha tingut lloc del 10 al 14 de març de 2008 a la Fira de Barcelona. Allí s’ha presentat fins ara tot el que succeeix en la indústria alimentària internacional, els canals de distribució i les preferències dels consumidors.

Alimentària 2008 ha congregat al voltant de 5.000 empreses líders en la fabricació i distribució d’aliments i begudes i ha propiciat la participació de 155.000 compradors professionals procedents de 155 països. Novament, el saló ha estat l’escenari econòmic internacional en l’àmbit de la indústria i el comerç alimentaris. És per tot això que el jove Adrià Moratal ha estat amb cuiners de la talla de Martín Besategui i Ferran Adrià, un fet que considera Moratal “molt gratificant” i afegeix que “només el fet d’estar allí ja és guanyar”.644 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!