Activitats culturals per al cap de setmana a Pego

Cinema, monòlegs, teatre i senderisme per a complementar les activitats culturals del cap de setmana de la VI Fira i Festa del Comerç de Pego.
En l’apartat cultural recordar que aquesta nit, a les 10’30, actua Xavi Castillo al Teatre Municipal de Pego interpretant ‘Con la Iglesia hemos topao’. L’èxit de públic que va recollir en l’anterior actuació a Pego han fet que la Falla Convent l’haja tornat a portar al municipi perquè continue fent riure a tothom que acudisca a veure’l.


A més, el diumenge, el Centre Excursionista de Pego realitzarà l’última ruta de la campanya ‘Senderisme a Pego’ que portarà als excursionistes fins a la Serra de la Murta per a conèixer, entre d’altres, les runes del Monestir de la Murta i la Vall de la Casella.


Per últim, dir que aquesta nit, a les 10’30 de la nit, la nostra companya Carolina Ferrer, actua a la Casa de Cultura de Bellreguard dins el IV Certamen de Monòlegs d’Humor ‘Bellreguard a Escena’ que discorrerà des d’avui i durant tot el cap de setmana. Des de l’organització s’espera repetir l’èxit de les edicions anteriors on hi hagué una gran participació de monologuistes de tot el país i una excel•lent acollida per part del públic. ‘Bellreguard a Escena’ es clausurarà el diumenge a les 8 de la vesprada amb l’entrega de premis i l’actuació de Xavi Castillo que representarà el seu últim espectacle ‘Històries de Reis i Bufons’.


A més, aquest cap de setmana es projectes dos pel·lícules al Cinema Municipal de Pego: ‘Up’ i ‘Yo también’.

Dissabte 7 a les 5 de la vesprada es projecta ‘Up’, una comèdia d’animació dirigida per Pete Docter i Bob Peterson que conta la història d’un venedor de globus de 78 anys, Carl Fredricksen, qui finalment aconsegueix dur a terme el somni de la seua vida a l’enganxar milers de globus a sa casa i eixir volent rumb a Amèrica del Sud. Però descobreix, massa tard, que el major dels seus malsons s’ha embarcat també en el seu viatge: un explorador de la jungla anomenat Russell, que té 8 anys i un optimisme a prova de bombes. ‘Up’, un impressionant viatge al regne de la pura imaginación.

A les 7’30 i a les 10’45 de la nit, sessió doble de la pel•lícula ‘Yo También’, un drama romàntic dirigit per Álvaro Pastor i Antonio Naharro i protagonitzat per Pablo Pineda i Lola Dueñas, millor actor i millor actriu al Festival de Cinema de San Sebastián 2009. ‘Yo también’ conta la història de Daniel, un jove sevillà de 34 anys, que és el primer europeu amb síndrome de Down que ha obtingut un títol universitari. Daniel comença la seua vida laboral en l’administració pública, on coneix a Laura, una companya de treball. Ambdós inicien una relació d’amistat que prompte crida l’atenció del seu entorn laboral i familiar. Aquesta relació es converteix en un problema per a Laura quan Daniel s’enamora d’ella. No obstant, aquesta dona solitària que rebutja les normes trobarà en ell l’amistat i l’amor que mai va rebre al llarg de la seua vida.

Diumenge, 8 de novembre, a les 5 de la vesprada es projectarà ‘Up’. A les 7’30 de la vesprada, tindrà lloc el passe de ‘Yo también’.

572 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!