Accedir als carrers del casc antic ignorant els pilons i semàfors serà multat

Per ara el tancament dels carrers del centre urbà de Pego al trànsit està en fase de proves i es realitza tan sols de dijous a diumenge. Però, una vegada que el sistema funcione al 100% la peatonalització serà definitiva i totes aquelles persones que aparquen davant dels pilons o que accedisquen als carrers tallats per les voreres, siga amb cotxe, siga amb motocicleta o ciclomotor, seran multades.

L’alcalde, Enrique Moll, ha informat d’aquesta circumstància i ha admés que el sistema està donant algun que altre problema. Però, ha destacat també el fet que hi ha qui fa cas omís de les senyals, és a dir, dels semàfors que hi ha en els quatre punts d’accés al centre històric i que acompanyen els pilons automàtics.

Cal assenyalar que aquest sistema inclou unes càmeres, a l’igual que els sistemes instal·lats en els accessos als pàrquings de molts supermercats o de l’hospital de Dénia. Així que les matrícules de tots els vehicles que escometen alguna infracció en aparcar davant dels pilons, o intentar accedir sense autorització, queden enregistrades en les oficines de la Policia Local. I en quant el sistema deixe d’estar en probes i siga definitiu, els conductors i conductores seran sancionats.

Escoltem a Enrique Moll, qui ha incidit en què la peatonalització persegueix l’objectiu de recuperar els carrers per als vianants i per al veïnat,  però també el de contribuir, tal com exigeix la Unió Europea, a la lluita contra el canvi climàtic.
887 Visites
Hola!!