La ‘Comunitat de propietaris Amics de les terres Marjal Pego-Oliva’ defensen el dret a la propietat privada

I és per això que demanen l’elaboració d’un cens de propietaris, atenent que són ells els que estan «pagant els impostos de les [seues] terres» arrosseres de La Marjal i, «en molts casos no estem informats del que es fa en elles», asseguren en un comunicat en el que sol·liciten que les administracions pertinents «acaben la concentració parcel·lària començada a mitjans segle XX».

El passat 13 de març de 2016 va tenir lloc la penúltima Junta General de la Comunitat de Regants de les terres arrosseres de La Marjal de Pego. En aquella Junta General, que va provocar la posterior dimissió del que era president, va intervindre per primera vegada Pau Folqués, en representació d’alguns propietaris de terres arrosseres en les que s’estava cultivant, però per les que no rebien res a canvi. En aquell moment, el que ara és president de la ‘Comunitat de propietaris Amics de les Terres Marjal Pego-Oliva’, Pau Folqués, va sol·licitar «entrar a la junta [de la Comunitat de Regants] per a ajudar». A més, va demanar als productors presents que «havien de fer un esforç i posar-se en contacte amb els propietaris, que són els que manen de la terra d’arròs que esteu cultivant vosaltres […] perquè, si no ho feu es pot acabar el que esteu fent», referint-se al cultiu de l’arròs.

El passat 20 de novembre hi va tenir lloc una nova Junta General de la Comunitat de Regants de les terres arrosseres de Pego i, a partir del que esta va derivar i de les diverses notícies aparegudes en els mitjans de comunicació d’àmbit comarcal, la Comunitat de propietaris Amics de les Terres Marjal Pego-Oliva han emès un comunicat de premsa defensant que es «Respecte el Dret de la Propietat Privada de cadascú» i demanant que «s‘elaboren el mecanismes pertinents per a què els propietaris no vegen invadida la seua propietat sense el seu permís».

p1030055Els propietaris associats en la ‘Comunitat de propietaris Amics de les Terres Marjal Pego-Oliva també sol·liciten «l’elaboració d’un cens de propietaris», defensant que «som els que estem pagant els impostos de les nostres terres i en molts casos no estem informats del que es fa en elles» i consideren que amb un cens de propietaris serà «molt més fàcil arribar a acords amb els grups arrossers que cultiven en elles».

Per completar la demanda, la ‘Comunitat de propietaris Amics de les Terres Marjal Pego-Olivano oblida allò que està pendent de finalitzar des de mitjans del segle XX i per això fa una crida a les administracions pertinents perquè «acaben la concentració parcel·laria».

Els membres de la Comunitat de Propietaris Amics de les Terres Marjal Pego-Oliva‘ es posen a disposició de tots d’aquells propietaris que tinguen dubtes.

 

1756 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!