Més d’un centenar de xiquets i xiquetes assistiran a l’Escola d’Estiu de Pego

El divendres, 22 de juny, finalitza el període d’inscripció. Enguany s’han unit les regidories d’Esports i la Mancomunitat de Serveis Socials per a unir els continguts de l’escola d’estiu i l’escola esportiva d’estiu en una sola sota el títol genèric d’Escola d’Estiu. També és novetat la seua durada, d’un mes i mig i la possibilitat de poder-se inscriure 15 dies, un mes o un mes i mig.
Divendres acaben les classes, comencen les festes i, a més, s’acaba el període d’inscripció a l’Escola d’Estiu de Pego, tot i que l’escola s’iniciarà el proper 2 de juliol, amb l’inici de mes. Enguany l’Escola d’Estiu de Pego duu aparellada diverses novetats importants. En primer lloc, es dóna el fet que este estiu s’unixen els continguts de l’Escola d’Estiu que organitzava la Mancomunitat de Serveis Socials i la que organitzava la regidoria d’Esports amb predominància d’esta última, com explicava en un ‘Taula Oberta’ el regidor d’Esports, Raül Tamarit, qui qualificava el projecte com a “una gran aposta per a què els xiquets s’ho passen bé practicant esports que no són tan coneguts” com és submarinisme o escalada, entre d’altres.

L’Escola d’Estiu de Pego comptarà amb més d’un centenar de xiquets i xiquetes d’entre tres i catorze anys. Començarà el proper dilluns 2 de juliol. Abans, però, este divendres 22 de juny, últim dia d’inscripció, també s’ha convocat una reunió informativa, a les 13:30h., a la Casa de Cultura. Des de la regidoria d’Esports, comuniquen que les persones que no puguen assistir a eixa reunió informativa a partir de dilluns podran passar per la segona planta de l’ajuntament de Pego on podran obtenir l’horari de l’Escola d’Estiu.

L’Escola d’Estiu de Pego enguany arriba amb moltes novetats, ja que amplia l’horari de finalització, allargant l’estada una hora més, des de les 9 del matí fins a les 14h. A més, enguany els xiquets i les xiquetes poden matricular-se 15 dies, un mes o tota l’escola d’estiu que dura un mes i mig, una altra de les novetats. Des del 2 fins el 13 de juliol (15 dies), des del 2 fins el 31 de juliol (1 mes) o des dels 2 de juliol fins el 17 d’agost (un mes i mig).

A l’Escola d’Estiu poden acudir xiquets i xiquetes des dels tres anys d’edat fins els 14. Es realitzaran diferents activitats esportives, tallers i cursos relacionats amb l’oci, el reciclatge, el temps lliure i la salut infantil i juvenil.

Des de la regidoria d’Esports es comunica que “aquest any anem a fer una escoleta molt econòmica en que utilitzarem tota classe de material de reciclatge per a fer diverses manualitats”, és per això que demana col•laboració per facilitar el desenvolupament del taller de reciclatge. Així, donen algunes idees, com el fet de guardar “en borses o caixes moltes coses que tirem al fem com: caixes de cartró de cereals, jocs o altres; botelles de plàstic, cartrons de llet, taps de tota mena (de botelles, de vi o altres); revistes i periòdics; borses de plàstic; oueres; pots de refresc i llaunes buides”. Estos materials es poden dur a la regidoria d’Esports, situada a la segona planta de l’Ajuntament de Pego o també es poden deixar a la Macomunitat de Serveis Socials, preguntant per Xelo Bolufer.
730 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!