Alcohòlics Anònims celebra el seu 85 aniversari

El pròxim 10 de Juny se celebra a tot el món el 85 aniversari de la fundació d’Alcohòlics Anònims.
Habitualment, coincidint amb el seu aniversari en aquesta data Alcohòlics Anònims Enguany fa unes jornades de portes obertes. Però, enguany, per les conseqüències derivades de la pandèmia de coronavirus, aquesta activitat no es podrà dur a terme.

Són unes jornades d’informació publica, per a donar a conéixer el seu programa de recuperació.
Al llarg de 85 anys, els membres d’Alcohòlics Anònims del món sencer s’han anat reafirmant en el principi que la millor manera de mantindre’s sobris és ajudant a altres persones que tenen el seu mateix problema.

Alcohòlics Anònims es defineix com una comunitat d’homes i dones que comparteixen la seua mútua experiència, fortalesa i esperança per a resoldre el seu problema comú i ajudar a uns altres a recuperar-se de l’alcoholisme. L’únic requisit per a ser membre d’Alcohòlics Anònims és el desig de deixar de beure. No es paguen honoraris ni quotes perquè es mantenen amb les seues pròpies contribucions voluntàries.

Alcohòlics Anònims afirma que no estan afiliats a cap secta, religió, partit polític, organització , ni institució; no desitja intervindre en controvèrsies, i tampoc no recolza ni s’oposa a cap causa. El seu objectiu primordial és mantindre’s sobris i ajudar altres alcohòlics a aconseguir l’estat de sobrietat.
Per a qualsevol informació es pot consultar el seu web: www.alcoholicos-anonimos.org

O telefonar al 96 39 17 160 .

817 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!