Incògnita sobre el nombre de noves vivendes a l´Atzúvia


Després de l´aprovació dels tres PAI al municipi encara no se sap el nombre exacte de cases que es construiran. Segons l´associació Gelibre el número és de 1.300. D´altra banda, l´alcalde de l´Atzúvia no dóna xifres.
Després de l´aprovació de tres Programes d´Actuació Integrada (PAI) a l´Atzúvia entre finals de 2005 i principis de 2006 encara no se sap el nombre exacte de cases que es construiran.

Les darreres informacions de l´associació Gelibre parlaven de 700 noves llars entre els dos PAI que s´executaran a Forna, enfront del castell i 600 a la Moleta, junt al nucli urbà de l´Atzúvia. El que fa un total de 1.300 cases.

No obstant, altres fonts afirmen que les empreses que executaran els dos PAI situats a Forna tenen previst construir més cases de les que en un principi s´havia parlat. Així, per a Montverd-1 s´hauria sol•licitat subministrament elèctric amb l´objectiu d´abraçar 1.049 vivendes mentre que en el cas de Montverd-3 el nombre total de cases seria de 412. El que elevaria el total de noves vivendes projectades a 1.461.

A aquests sectors situats enfront del castell de Forna cal afegir la construcció del PAI de la Moleta, que té llum verda des de la setmana passada i que implica l´edificació de 600 cases més segons Gelibre i 300 segons l´alcalde de l´Atzúvia, el popular Manuel Reig.

En aquest sentit, des de l´associació Gelibre van denunciar que «demanarem a l’ajuntament que ens facilite els expedients dels plans urbanístics complets per a conèixer el nombre de cases que van a construir-se en realitat». Potser així, se sàpiga definitivament el nombre total de cases que s´estan projectat entre els tres PAI aprovats a l´Atzúvia. Gelibre ha advetit, a més, que «arribarem al Defensor del Poble i a qui siga per a retirar els projectes».








354 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!