74 negocis participen en una nova campanya de foment de les compres de proximitat a Pego

Des de demà dimarts una súper heroïna, Súper Promi, convida els escolars dels centres educatius de Pego a fer les seues compres al comerç local. Es tracta d’una iniciativa que posen en marxa la Regidoria de Comerç, Creama Pego i l’Associació de Comerciants. El públic destinatari de les accions són l’alumnat dels centres educatius, qui rebran abans d’agafar les vacances de Pasqua, una cartilla de la campanya. En el fullet s’explica la dinàmica de la campanya, apareix el llistat dels 74 comerços i professionals adherits i hi ha un espai amb quatre caselles per a reomplir-les amb els segells de quatre comerços i negocis. La finalitat és aconseguir els segells fent compres, que no tindran un mínim de quantitat, i acudir a partir del dia 18 d’abril a la biblioteca municipal on podran bescanviar la cartilla reomplida per un regal sorpresa.

Aquest matí, el regidor de Comerç, Ricardo Sendra, junt amb la tècnica de Creama, Alícia Carbonell, ha presentat la campanya que té per objectiu arribar als xiquets i xiquetes “perquè arrastren els seus majors cap al comerç local”, ha explicat Sendra.

Les compres de proximitat, més si són de quilòmetre 0, comporten avantatges mediambientals i tenen una part de foment de la sostenibilitat, entre d’altres virtuts. La campanya de Súper Promi també pretén incidir en esta qüestió.

La campanya compta amb finançament de la Conselleria d’Economia Sostenible i ha implicat l’Ajuntament, Creama i els comerciants. Hi participen tendes de moda i complements, floristeries, tendes de fotografia, d’alimentació, òptiques, agències de viatge, papereries, perruqueries, esteticistes tendes d’informàtica, de mobles, arquitectes i dissenyadors, dentistes, bars, així fins a un total de 74 d’establiments.
587 Visites
Hola!!