7 alumnes d’Educació Primària de Pego obtenen el premi extraordinari al rendiment acadèmic corresponent al curs 2016-2017

Són 1 alumna del CEIP Ambra, dos alumnes del CEIP Carolina Sala, una alumna del CEIP Rosalia Bondia i tres alumnes del col·legi concertat Sant Antoni. Totes elles i ell tenen una nota mitjana en l’expedient acadèmic del curs 2016/2017 de 10.

La resolució de 2 de novembre de la Direcció General de Política Educativa, pel que respecta a la concessió de premis extraordinaris al rendiment acadèmic del curs 2016/2017 d’Educació Primària, porta bones notícies al poble de Pego i és que fins a 7 alumnes de les seues escoles han obtingut este reconeixement, un fet que no ha d’estranyar si tenim en compte que totes elles i ell han obtingut una nota mitjana de 10 en el seu expedient acadèmic.

Pego, junt amb Dénia, és la població amb més alumnes amb la concessió de premis extraordinaris al rendiment acadèmic. Al conjunt de la Marina Alta, han estat un total de 30 les concessions d’este tipus.

Així les coses, hem de felicitar a:

pego premi extraordinari


CEIP AMBRA

Laura Cambrils Sendra 10


CEIP CAROLINA SALA

Carles Ginestar Siscar 10

Ana Ferrándiz Llorca 10


CEIP ROSALIA BONDIA

Clara Folqués Pons 10


COL·LEGI CONCERTAT SANT ANTONI

Ainhoa Llambíes Roig 10

Alba Bernabéu Sendra 10

Vera Vicens Siscar 10

La resolució de la Direcció General de Política Educativa va eixir publicada al DOGV el passat dijous 23 de novembre.

1649 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!