6 alumnes de l’escola de música acudeixen a la gravació d’un programa de televisió

Cap a finals de juny s’emetrà “Menuda Guasanga” d’Antena 3 Neox, en el que mostraran les habilitats dels més joves, sobretot en l’art de la dansa i la música. L’escola de música de Pego també tindrà representació. L’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Pego ha trobat una bona plataforma per a mostrar el que és capaç de fer amb el seu alumnat. Ha estat de la mà de Antena 3 Neox, la versió digital d’aquesta cadena privada de televisió. L’oportunitat va venir quan a Inés Pla, directora de l’escola, la va telefonar el productor del programa “Menuda Guasanga”, un espai que vol agrupar “demostracions d’habilitats per la part infantil i juvenil referent a art, al ball i a la música”, explicava Inés Pla, que després de consultar-ho amb el claustre de professors i els pares i mares de l’alumnat, van decidir acudir a la gravació amb 6 alumnes.

Tres saxos, una trompeta, un clarinet, un trombó i una flauta travessera d’entre 9 a 11 anys van acostar-se fins a Gandia. Allí van interpretar peces breus d’entre un minut i mig i tres minuts, amb una valoració “excel•lent” de la directora de l’escola, que també confessava que “els pares estaven nerviosissíms”.

A més de tocar l’instrument “es van fer una entrevista als alumnes i als pares també, una petita valoració sobre que els havia semblat el programa”. Cap a final de juny s’espera que s’emeta “Menuda Guasanga”.
692 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!