29 regidories i delegacions en el govern de la legislatura 2019-2023

L’alcalde, Enrique Moll, ha signat aquest mati el decret en què designa les 29 delegacions de la legislatura 2019-2023 i la seua distribució entre els regidors del govern municipal


Laura Castellà és la nova regidora d’Urbanisme i continuarà una legislatura més fent-se càrrec de les delegacions de Cultura i de Medi Ambient.


En aquesta nova estructura, Alicia Siscar, de Ciutadans de Pego Independents, formarà part de l’equip de govern assumint la regidoria de Sanitat i les Trànsit, Benestar Animal i Estrangeria, de recent creació.


Com ja havíem avançat en Ràdio Pego, l’alcalde, Enrique Moll, ostenta des d’avui les regidories de Serveis i Manteniment, Agricultura, Cementeri, Policia Local i Festes.


I Raül Tamarit serà de nou el regidor d’Esports, a més de Joventut i Participació Ciutadana.


En el decret s’assigna les delegacions de Turisme, Comerç, Promoció Econòmica, Residus Urbans i Mitjans de Comunicació a Ricardo Sendra.


D’altra banda, Personal, Contractació i Tradicions estaran a càrrec de Maria José Company. I Juan José Arbona serà el regidor dels departaments d’Hisenda, Educació i Falles.

Per últim, Merche Bolta estarà al front de tres delegacions: Serveis Social, Igualtat i Gent Gran.

2107 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!