215 alumnes de Primària del Col·legi Sant Antoni celebren el Dia de l’Esport


El departament d’Educació Física del col·legi Sant Antoni de Pego s’ha sumat a la celebració del Dia de l’Esport, iniciativa de la Fundació Trinidad Alfonso que compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i del Consell Superior d’Esports.

Segons ha explicat el mestre d’Educació Física, Fernando Boluda, l’objectiu de la jornada era, a més de difondre els valors i avantatges de la pràctica de l’esport entre els estudiants, implicar el màxim nombre de xiquets i xiquetes participant en les activitats previstes.

Finalment, han estat 215 els alumnes que han pres part de la gymkhana gegant que s’ha dut a terme al pati de l’escola, amb diferents tipus d’activitats esportives.

El professorat ha dividit els alumnes en 20 grups i els ha preparat un total de 10 proves per gaudir i superar. I, per finalitzar l’activitat, hi havia previstes jugaran dues partides de colpbol, una nova modalitat esportiva creada per un professor d’educació física, amb normes que promouen valors com la igualtat i la cooperació, per damunt de la competitivitat.

Enguany els participants en aquesta iniciativa són els alumnes de Primària. Fernando Boluda conta que l’any pròxim volen implicar també els de Secundària.


Com assenyala el professor d’Educació Física, l’activitat és intensa avui en el Col·legi Sant Antoni. Part dels estudiants de Secundària que estan immersos en un projecte titulat «Redescobrim Pego» estan han fet aquest matí una visita amb bicicleta al parc Natural de la Marjal Pego-Oliva per tal de conèixer el cultiu de l’arròs.

2530 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!