10 atletes del Dorsal 19 creuen la meta de la marató de València

Esta edició ha fet història: 11.300 participants, rècord de temps en realitzar el trajecte en categoria masculina. De Pego, el millor atleta classificat ha estat Máximo Folqués Lorente que entrava en el lloc 71, amb 2:36:13. Amb ell va ser 10 atletes pegolins que van creuar la línia de meta.
Diumenge València feia gaudir els i les amants de l’atletisme amb la marató Divina Pastora. S’hi barrejaven, però, dos carreres, la pròpia marató amb els seus 42,195 quilòmetres i una mitja marató de 10 quilòmetres que reunien a 19.000 persones. La cita valenciana, però, aconseguia un fet més important encara per al seu prestigi, situar-se com la prova més ràpida en territori espanyol. Ho aconseguia gràcies al kenià Félix Kipkemboi Keny que batia el rècord de marató entrant a meta amb un temps de 2:07:14. Són 16 segons menys que millor temps realitzat fins ara en una marató, celebrada a Barcelona. L’etíop Masrecha guanyava en dones amb 2:27:01

Entre els 11.300 atletes que participaren en la marató Divina Pastora de València este 2013 trobem a 10 corredors del Club Dorsal 19 pegolí. El que millor temps registrava, Máximo Folqués Lorente. Arribava a meta en el lloc 71, amb 2:36:13. Ell va ser un dels atletes que durant la mitja marató de Pego va participar, ja pensant en esta prova.

– 4302 Ferran Mas Siscar 3:40:34

Van finalitzar la marató de València 9.776 corredors, justament la quantitat que la Fundació Trinidad Alfonso destinarà a Avapace. Els diners corresponen a un euro per cada corredor que va finalitzar la prova.