Un pas més per a la protecció de la Solana en Pedreguer

L´Ajuntament de Pedreguer ha guanyat una batalla més per a aconseguir la protecció de la Solana i evitar així un paisatge de formigó.

Una sentència de l’Audiència d’Alacant, feta pública ahir, avala la decisió del consistori de desestimar un programa d’actuació integrada al sector II de la Solana presentant per Construccions Llobell S. L. que pretenia iniciar els tràmits de desclassificació del sol.

La mercantil pretenia construir 575 cases en 600.000 m2 i d’aquesta manera, donar continuïtat a la zona residencial ja edificada amb 200 vivendes al Sector I d’aquesta partida de Pedreguer.

Després de la decisió de l´Ajuntament de rebutjar el pla urbanístic, l’empresa va presentar un contenciós administratiu en contra de l’acord del plenari. El 30 de gener l’Audiència d’Alacant va resoldre a favor de la decisió de l´Ajuntament de Pedreguer. Però la sentència va més enllà i el jutge destaca que dels informes municipals es desprenen valors paisatgístics i mediambientals dels terrenys objecte del PAI que justifiquen la desclassificació del sol com a urbanitzable per a classificar-lo com a forestal d’especial protecció.


216 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!