Tot i el temps les vendes a la Fira de Comerç són abundants

Els pegolins i pegolines han aprofitat la V Fira de Comerç per avançar les seues compres de Nadal i durant aquest cap de setmana han desafiat a l’oratge i han eixit al carrer per a passar-se pels estands, jaimes i comerços de Pego i veure que els oferien comerciants i associacions pegolines. Així mateix els assistents van poder gaudir de la I Trobada de Muixerangues, de balls moderns i els més menuts de passejades en burro o contacontes, entre d’altres activitats. Dissabte, 29 de novembre, passades les 11 del matí les autoritats municipals i el president de l’Associació de Comerciants de Pego, tallaven la cinta inaugural que donava pas a l’inici de la V Fira i Festa del Comerç de Pego que s’encetava amb un fort vent. Un vent que va acompanyar durant tota la jornada de dissabte als firers. Durant el moment de la inauguració la regidora de comerç, Pepa Sendra ja va desitjar que “s’aguantara el temps” i el president de l’Associació de Comerciants, Ximo Bolta, convidava a tot el poble a veure la fira, esperant que aquesta agradara tothom.

Com ha hem apuntat, el temps va estar el protagonista durant els dos dies de fira, per la virulència del vent, pel fred, els núvols i algun que altre plugim. Però tot i l’oratge, els pegolins i les pegolines van decidir desafiar les condicions meteorològiques i donar suport als comerciants i a les diferents associacions que estaven als carrers del centre de la localitat.

Una vegada acabada la V Fira i Festa de Comerç a Pego Ràdio Pego ha volgut saber la valoració de l’Associació de Comerciants i el seu president ha comentat que “la Fira de Comerç de Pego ha sigut un capítol interessant” apuntant a què “el resultat ha estat prou bé dins el que cap perquè el temps no ens va acompanyar”. Es destacava de l’Associació que “com a mínim vam aconseguir –durant dos dies- que el poble s’omplira com mai ha estat, que el poble passejara pel casc històric, que les tendes estigueren obertes el cap de setmana i que la gent haja gaudit de les activitats programades”, subratllant alhora que “tot el que fem és anar sumant i això és positiu.”

Per la seua banda, la regidora de Comerç i Creama, la socialista Pepa Sendra coincidia amb el diagnòstic del president de l’Associació de Comerciants de Pego apuntant que “per al temps que ha fet… la gent, sobretot els comerciants, estan molt contents pel desenvolupament que ha tingut la fira” i és que segons Sendra, els comerciants l’han informada, en un primer intercanvi d’impressions, que “han venut moltíssim, més que en qualsevol altra edició i que els ha agradat molt”. Això, però, no vol dir que el recorregut haja estat l’ideal i és per això que la regidora de Comerç ressaltava que “de cara a l’any que ve intentarem aglutinar un poc més les casetes i els comerços”, assegurant, així mateix, que “les observacions dels comerciants es tindran en comptes de cara a la propera edició.”

En aquesta fira també s’ha pogut presenciar la I Trobada de Muixerangues a Pego, balls contemporanis de Bebop amb demostració floral inclosa, animació infantil del grup Animactiu, entre d’altres activitats de molt d’èxit, sobretot entre els més menuts com la proposta de la filà cristiana capitana de 2009, Albardins, amb les seues passejades amb burro pel circuit de la fira.

404 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!