S’inicien les activitats de la setmana de la Dona a Pego

Avui dilluns, a més del programa mensual de les Dones Cabal ‘Xerrades Matinals’ que ha versat sobre la flexibilitat horària i el món laboral, la regidoria d’Igualtat d’Oportunitats ha programat aquesta vesprada la primera demostració d’art floral de 15’30 a 17 hores a la Casa de Cultura. Primeres activitats que culminaran el dimarts, 9 de març, amb la projecció d’una pel•lícula al Cinema Municipal.
Amb l’inici del mes de març, s’inicia la setmana de la dona, que des de fa uns anys ençà organitza la Regidoria d’Igualtat d’Oportunitats per a commemorar el dia de la dona, el dia 8 de març. El regidor de l’àrea, Àngel Sendra, explicava que “és una continuació del que s’ha fet altres anys amb algunes novetats”. Sendra destacava que el cartell anunciador que la gent podrà veure durant aquests dies distribuït per distints punts del municipi ha estat realitzat, una vegada més pels usuaris i les usuàries del Taller Ocupacional.

La setmana de la Dona la inauguraven aquest matí el Grup de Dones Cabal amb el seu programa mensual ‘Xerrades Matinals’, un programa en el que han participat Carme Sastre, dona treballadora dins i fora de casa, Xaro Pinto, Treballadora Social de la Mancomunitat i coordinadora de les activitats de la Setmana de la Dona 2010 i l’advocada del servei jurídic d’immigració de CCOO. Elles han parlat sobre Treball i flexibilitat laboral, entre d’altres coses.

La següent activitat prevista per a hui es realitzarà aquesta vesprada de 3’30 a 5 a la Casa de Cultura, es tracta d’una demostració d’art floral impartida per la Floristeria Mandràgora. Una demostració oberta a tot el públic i que també s’impartirà demà dimarts a la mateixa hora.

Avui també comença el termini per a presentar les fotos al II Concurs de Fotografies al voltant del món de la dona, enguany més concretament al voltant del món laboral de les dones.

Les bases del concurs són les següents:

1- La grandària de les fotos serà de 15 per 20 cm.

2- Els exemplars s’hauran de presentar a la Mancomunitat de Serveis Socials, al carrer Sant Agustí, 6, 1er pis. Hauran d’entregar-se en un sobre que haurà de contenir una còpia de la fotografia i les dades del o de la participant (Nom i cognoms, fotocòpia del DNI i número de telèfon).

3- El termini de presentació és fins el divendres 5 de març a les 11 del matí. El mateix divendres 5 de març a les 8 de la vesprada es coneixeran les fotografies guardonades i s’entregaran els premis, a la Casa de Cultura.

4- Quantia del premis:
– 1er premi: 150 euros
– 2n premi: 100 euros.
– 3er premi: 75 euros.


563 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!