Ràdio Pego torna a ser subvencionada per l’AVL

Per fomentar l’ús del valencià a l’emissora municipal. Ràdio Pego rep 1.882,90 euros i és la tercera major quantia concedida a un ens de ràdio o publicació en valencià. És el seté any que Ràdio Pego rep el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, en forma de subvenció, per fer ús, mimar i normalitzar la nostra llengua.
La principal institució cultural de la Comunitat Valenciana en matèria lingüística, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, ha atorgat per seté any a Ràdio Pego, l’ajuda destinada a recolzar el foment de l’ús del valencià en les emissores locals de ràdio. Una ajuda que es fa extensible també a les publicacions escrites de caràcter local o comarcal, o de temàtica especialitzada. Enguany l’import rebut és de 1.882,90 euros, la tercera quantia més alta. En 2013 és Alzira Ràdio l’única que aconsegueix el màxim, 2.000 euros, la segona emissora al rànquing és Ràdio Cocentaina, la veu del Comtat, 1.894’39 euros i, després apareix ja Ràdio Pego. Una reconeixement de l’AVL a la difusió, varietat i qualitat dels programes fets en valencià.

El dia el 7 de juny de 2013 es va reunir el comité avaluador per a valorar les sol·licituds de la convocatòria. Es van presentar 75 projectes, 16 dels quals han estat desestimats per raons diverses i 59 aprovats, entre els quals s’ha repartit una quantia total de 50.000 euros. L’ajuda màxima per entitat és de 2.000 euros. A la Marina Alta s’han concedit dos subvencions: a Ràdio Pego, 1.882,90 euros i Ràdio La veu d’Ondara, 749’14 euros.

Des de Ràdio Pego donar les gràcies a tots i a totes per fer possible que esta emissora continue tan rica de continguts i fomentant i normalitzant el valencià.
588 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!