Ràdio Pego inicia la seua programació d’estiu dilluns

Així, l’audiència podrà refugiar-se a l’ombra de la figuera durant els mesos més calorosos de l’any. La programació es concentrarà al matí. Els telèfons, el correu electrònic i el nostre perfil facebook estarà obert per a rebre suggeriments de cançons a escoltar.

Dilluns, 4 de juliol, començant setmana, Ràdio Pego enceta la seua programació d’estiu amb el ‘magazine’ “A l’Ombra de la Figuera” que serà setmanal i estarà viu des de les 8 del matí fins a les 13 hores, excepte de divendres que s’allargarà fins les 14 hores.

Eixa àmplia franja horària s’obrirà amb un recull de premsa. Cap a les 9 del matí serà l’hora del conte i a partir d’eixe moment cada cert temps, s’anirà llançant algun consell d’utilitat pràctica. Cap a les 12 connectarem amb la Creu Roja per a què ens expliquen l’estat de la mar. La música, serà la protagonista de “L’ombra de la figuera”, un espai que vol comptar amb la teua col·laboració. Com pots col·laborar? D’una manera ben senzilla: ens pots trucar al 96 640 02 12 per a demanar la cançó que t’abelleix escoltar en eixe moment o per a dedicar eixa cançó a algú especial. Però també pots fer-nos arribar les teues peticions a través del correu electrònic radiopego@pego.org o radiopego@hotmail.com. A més pots escriure’ns al facebook de Ràdio Pego.

A partir de les 13:15 hores i fins les 14 dimarts i dijous hi haurà Informatius de Ràdio Pego. Dilluns i divendres ‘L’amanida’ amb entrevistes d’actualitat o informació diversa de tot tipus.

Divendres serà un dia molt marcat per l’inici del cap de setmana en el que, a partir de les 9:30 hores i al llarg de tot el matí, anirem donant compte de l’agenda cultural amb entrevistes amb el màxim de protagonistes possibles i amb música combinada. Així mateix, a partir de les 11 del matí i fins les 14 hores afegirem les estrenes cinematogràfiques de la setmana per estar ben assabentats i assabentades de tot.
437 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!