Obrint Camí rep l’ajuda desinteressada de Chrissie Edwards

Aquesta anglesa continua eixamplant la seua generositat per Pego. A més de la residència i l’associació protectora d’animals, Edwards, dóna ara part dels ingressos que aconsegueix en la parada de llibres de segona mà dels dijous al mercat de Pego, a l’associació de persones discapacitades de Pego, l’Atzúbia i les Valls, Obrint Camí.
El que fa una parada de llibres de segona mà al mercat del dijous de Pego! En 2005 coneixíem que els beneficis obtinguts aqueix any permetien, als ancians i ancianes de la residència del municipi, poder gaudir d’un dinar atípic que els trencava la rutina del dia a dia. Enguany aquests beneficis han permés també una donació a Obrint Camí.

Aquest projecte començava en 2004. Els beneficis de la venda de llibres; llibres que són donats desinteressadament per gent anònima, són destinats a diversos projecte d’ajuda social. La meitat dels diners guanyats, va destinada a l’ajuda als animals, l’altra es destina a associacions o entitats amb fins socials perquè milloren els seus recursos.

Chrissie Edwards, és la dona que està al capdavant d’aquesta iniciativa. Una anglesa que sent satisfacció per l’ajuda que presta. A ella, tots els usuaris i membres de la Junta de Govern de l’Associació de Persones amb discapacitat de Pego, l’Atzúbia i les Valls, Obrint Camí, li agraeixen públicament –a través de Ràdio Pego- la seua ajuda, “una donació important i desinteressada” que Edwards va realitzar el passat 20 d’octubre, segons comuniquen.

Des de la Junta de Govern d’Obrint Camí també indiquen que els diners donats per ‘The Charity Book Stall’ seran destinats a millorar i, ampliar en la mesura del possible, tots els serveis que ja presta l’associació als seus usuaris.
682 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!