Obert el període per a demanar ajudes dirigides a fomentar l’activitat empresarial de les dones

Creama Pego informa que estes ajudes estan destinades a aquelles dones que s’han constituït com a autònomes o han creat algun tipus de societat durant l’any 2011. El termini està obert fins el 18 de juny. D’altra banda, Creama també ha organitzat, junt a la Cambra de Comerç, un curs de manipulació d’aliments per a immigrants que tindrà lloc el proper 14 de juny.
L’Agència de Creama Pego, continua en la seua tasca d’informació per a facilitar la tasca a les empreses pegolines i, en aquesta ocasió informa que la Conselleria de Benestar Social ja ha publicat les subvencions dirigides a fomentar l’activitat empresarial de les dones de la Comunitat Valenciana, unes ajudes que van ser publicades en el DOGV 6523 del 18 de maig de 2011.

Des de Creama Pego s’especifica que aquestes ajudes estan destinades a aquelles dones que s’han constituït com a autònomes o han creat algun tipus de societat durant l’any 2011. El termini per a sol•licitar les ajudes finalitza el pròxim 18 de juny de 2011. L’import de la subvenció és de 3.000€, subvencionant la constitució i posada en marxa de l’empresa, el lloguer o traspàs del local, el cànon de franquícia, les quotes de col•legiar-se i de la Seguretat Social, la publicitat i el software.

Les interessades poden acudir a rebre més informació a CREAMA, carrer San Agustí nº 6, 2n pis o també podent telefonar al 96 557 12 55.

Una altra de les activitats que ha organitzat Creama Pego i Les Valls, en aquesta ocasió en col•laboració amb la Cambra de Comerç, és un curs de manipulació d’aliments, que té com a peculiaritat que està dirigit a immigrants.

Aquest curs tindrà lloc el proper dimarts, 14 de juny, de 8:30 a 14:30 hores al C/ Sant Agustí, nº6, 1r pis, a l’edifici de Creama.

Per a inscriure’s o per a rebre més informació les persones interessades en dur a terme aquest curs de manipulació d’aliments poden acudir a Creama o telefonar al 96 557 12 55.
519 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!