Nou Hospital de Dénia «desbloquejat definitivament»

La Comissió Territorial d’Urbanisme a Alacant va donar el vist-i-plau al projecte de taxació conjunta, que valora els terrenys del pla especial, la qual cosa suposa «desbloquejar definitivament» la construcció del nou hospital de Dénia. Un mes ha tardat la Conselleria de Territori i Habitatge en aprovar el projecte de taxació. Ara només queda pendent del procés d´expropiació pròpiament dit, procés que haurà d´executar l´ajuntament de Dénia.

El director general de Planificació i Ordenació Territorial, Pedro Grimalt va recordar que «el pla especial va ser aprovat en primera instància el 6 de juliol del 2005» per la mateixa comissió, «amb condicionants que van ser resoltes per l’ajuntament a finals d’agost del 2005 i es va elaborar la corresponent resolució».

Però és al mes de febrer de 2006 quan Territori publica l’aprovació definitiva del projecte, cosa que impedia l’aprovació del projecte d’expropiacions. No obstant, la conselleria ha argumentat que el bloqueig del projecte es devia a la falta d’un informe de l’oficina ministerial del cadastre. En tot cas, l’enfrontament interadministratiu per l’hospital és ja història i la cessió de la parcel·la per a la construcció del complex pareix estar més pròxima.
193 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!