Mou-te recapta quasi 2000 euros per a Xile

A l’organització li hagués agradat poder recollir més diners, no obstant, amb eixa quantitat es podran reconstruir diversos espais educatius a la població de Lota.
Breument també volíem informar sobre els resultats obtinguts per l’organització sense ànim de lucre ‘Mou-te’, que el dissabte passat va organitzar una jornada plena d’actes per a recaptar diners per a Xile, sota el lema ‘Mou-te per Xile’. Més concretament la destinacó dels diners recaptat anaven a reconstruir escoles danyades pel terratrèmol de Xile que va arribar a la magnitud 8’8 en l’escala de Ritcher. Les escoles estan situades a la ciutat de Lota.

‘Mou-te’ agraïa, amb una breu nota, la participació de tota la gent que va passar pel Casal Cultural per a solidaritzar-se amb la causa que defensaven.

D’eixa participació es van poder recaptar quasi 2.000 euros. Assenyalen que els hagués agradat poder recaptar més diners, però malgrat tot, des de l’ONG La Caleta, que serà qui canalitze els diners obtinguts, es comunicava que aquesta quantitat de diners servirà per a poder reconstruir diversos espais educatius.
381 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!