Màxima efervescència esportiva

Amb el començament de la lliga del Pego II Regional i Juvenil, la primera presa de contacte dels més joves del futbol base, la presentació del bàsquet masculí i els pilotaris, els esports pegolins estan quasi al 100%. Els esportistes han d’estar més que contents perquè quasi tots els esports estan a punt. Dissabte passat es presentaven oficialment els equips masculins de bàsquet, el júnior i el sènior amb un partit amistós contra l’Oliva de cada categoria. Ahir per la vesprada es realitzava la primera presa de contacte entre els més joves futbolistes, per a anar coneixent-se i començar a veure la dinàmica que se seguirà aquesta temporada. De moment van acudir, al Camp del Clot, aquells xiquets que ja s’han matriculat, tot i que a mesura que avance el mes s’aniran incorporant la resta de xiquets que s’inscriguen en el futbol base. Tenen de termini fins el 20 de setembre.

Així mateix aquest diumenge comencen lliga el Pego B i el Juvenil. El primer es desplaça a Rafelcofer i el segon a Almussafes per a comprovar, ja en temps real si estan en forma i si els partits previs reflectien l’estat de forma previst. Els que ja han començat a batre’s contra els seus adversaris han estat els pilotaris, que enguany han crescut en nombre i Pego ja compta amb dos equips.

José Santamaría, coordinador d’Esport de l’ajuntament de Pego anunciava, en els informatius de Ràdio Pego una primícia, la recuperació de la cursa ciclista a la Marina Alta que també tindrà, després d’anys d’absència, eixida i meta a Pego. Serà aquesta tardor.
247 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!