La Reial Societat Econòmica d´Amics del País a Pego

Dissabte passat la Junta Directiva d´ aquesta societat, creada al segle XVIII, va visitar Pego i la seua Marjal per a conèixer de primera mà la situació econòmica i de desenvolupament que té el municipi. D´altra banda, la regidoria de promoció econòmica ha signat un conveni de col•laboració amb l´Associació de comerciants de la localitat. Pego va rebre dissabte passat la Junta Directiva de la Reial Societat Econòmica d´Amics del País, societat fundada el 1776 (segle XVIII) que es va preocupar pel desenvolupament tècnic i econòmic de la regió i, especialment, per l’avanç de l’agricultura, en aquells moments. En aquesta visita a Pego es va conèixer el poble i la seua Marjal, la millor manera per a conèixer de primera mà la situació econòmica i de desenvolupament que té el municipi.

Aquesta institució està composada per gent de renom dins el món empresarial valencià i altres àrees del teixit social valencià. De fet, la Reial Societat Econòmica del País és sense dubte una de les Econòmiques més actives, i de major prestigi, de les que en l´actualitat segueixen vigents a Espanya i de les entitats cívic-culturals més antigues del País Valencià. El regidor d´economia, el nacionalista Joan Carles Cambrils, valorava com a important aquesta visita per al futur econòmic del municipi.

D´altra banda, el dimarts en la Junta Local de govern es va aprovar un conveni entre l´ajuntament, la regidoria de comerç i l´associació de comerciants de Pego per invertir 6.000 euros en el foment i la promoció del comerç local impulsant activitats com és la propera fira de nadal així com altres campanyes que es puguen donar en un futur més immediat.

519 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!