La Regidoria d’Urbanisme confia en l’educació vial dels pegolins

Ho fa complint el desig del veïnat del carrer Argentina que havia demanat a l’Ajuntament que no posaren pilons al carrer per evitar entropessar amb ells. Si, tot i l’absència de pilons que separen la calçada de la vorera, no s’aparquen cotxes, este model s’exportarà a futures obres de remodelació.
La Regidoria d’Urbanisme hui ha mostrat, a la pàgina de facebook de l’Ajuntament de Pego, com ha quedat el C/Argentina després de l’obra que ha executat Hidraqua per a millorar la infraestructura de l’aigua potable. Un projecte inclòs dins el Pla de renovació presentat per la concessionària del servei de l’aigua potable al municipi. Este projecte ha estat redactat per l’arquitecte municipal i ha comptat amb un pressupost de 119.989,11€.

Font:Regidoria d’Urbanisme


Destaca la publicació de l’Ajuntament de Pego que, tot i que el projecte incloïa pilons per separar la vorera de la caçada i evitar amb ells l’estacionament de vehicles a motor, davant la petició del veïnat del carrer, la regidoria d’Urbanisme ha cedit i no els ha instal·lat. Així, entre d’altres coses s’evitarà que els vianants entropessen.


Font:Regidoria d’Urbanisme


De tota manera, des d’Urbanisme es demana als conductors que siguen conscients de com d’estret és el carrer Argentina i el que suposa que aparquen un vehicle arrimat a la pared. Una acció que molesta als vianants i a la resta de cotxes que puguen passar per allí en eixe moment i, sobretot al veïnat. És per això que, des de la regidoria d’Urbanisme es demana als conductors que siguen educats amb la resta de la població i no estacionen –estalviant-se, de pas, pagar la sanció corresponent. D’altra banda, ha anunciat la regidoria d’Urbanisme que, si s’aconseguix que els cotxes no aparquen a les voreres del carrer Argentina esta mesura –de no instal·lar pilons–, s’aplicarà a la resta de carrers que s’hagen de remodelar en un futur.
504 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!