I Trobada “Fem pinya, fem bloc”

Amb aquest lema el bloc nacionalista valencià vol treure fora dels despatxos les reunions polítiques i conversar amb els seus militants i simpatitzants. La cita és aquest dissabte, 23 de setembre al Passeig Cervantes de Pego a partir de les 12 del migdia. Un dels objectius de campanya és augmentar la seua presència a la comarca.

Queda menys d´un any per a les eleccions autonòmiques i municipals i comença a notar-se. La maquinaria de les diferents formacions ha començat a ajustar-se amb reunions, elaboracions de programes, i possibles coalicions. A Pego, aquest cap de setmana, es reuniran militants i simpatizants nacionalistes de tota la Marina Alta en una trobada que comptarà amb la presència del seu secretari general, Enric Morera. És la primera vegada que el Bloc celebra un esdeveniment d’aquestes característiques que també pretén tenir un caràcter lúdica.

Salvador Sendra, secretari comarcal, va afirmar que la manera de fer política del Bloc és diferent a la dels dos grans partits, socialistes i populars, entre d’altres coses per la seua dependència dels òrgans centrals a Madrid.

Sendra també va indicar que els nacionalistes aspiren a la Marina Alta a recuperar el diputat provincial i en les autonòmiques a obtenir representació parlamentària.198 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!