Gran victòria del Pego front a l’Onda

Es rogets remunten un partit molt complicat davant uns dels millors equips de la categòria. El Pego no ha perdut des de la destitució de Moratal.

Entra en la notícia i tindràs els altres partits de futbol i basquet.
El Cervantes pegoli va viure el passat diumenge altre partit dels que fan afició i en un gran partit i un poc de sort, va poder doblegar a l’Onda, un equip que aspira a jugar enguany la promoció i que es trobava en el cinqué lloc de la taula. Els de Juan Carlos Eres, que encara no disposa de la documentació oficial per a dirigir a l’equip, van realitzar un partit pletòric de força i sempre van creure en les seues possibilitats espentats pels anims de l’afició.

L’encontre es va posar cara amunt quan al minut 15, Roberto Tomàs avançava als castellonencs desp´res d’una errada de la defensa que no va fixar bçé les marques. El Pego va disposar de varies ocasions abans i després del gol de l’Onda, però no va ser fins el minut 38 quan els rogets van equilibrar el marcador. Sergio va realitzar una gran jugada d’habilitat i després de sortejar a diversos contraris el seu tir el rebutjaria el pal, però Guillem molt atent a la jugada va empatar. En la segona part es va viure un gran partit amb ocasions per a els dos equips.

Ahir va guanyar qui més va arriscar i este va ser el Pego que va treure dos davanter més. Per la seua banda, el meta Torres amb la seua actuació li va donar ales als rogets que després de varies ocasions i quan el rellotge ja marcava el minut 90, es va inventar un llançament de falta des de 30 metres que el porter visitan no va poder aturar. Ahir la valentia va valdre tres punts al Pego.

Després de 24 jornades, el Pego ocupa la 13na posició amb 31 punts, i ja es troba a 7 punts dels descens. Precisament, Eres va destacar la capacitat de sacrifici, l’unitat i la veterania del planter pegoli

Tall Pego 3

Pel que fa la resta d’equips de la Marina i la safor que militen en la categoria, el Dénia sembla que es troba en crisis i sols va poder empatar a casa contra el Burriana, penultim a la classificació. Malgrat l’empat, els deniers encara ocupen un lloc de promoció a 2 B. Mentres tants els dos equips de la Safor continuen el seu calvari particular. El Gandia sols va empatar a casa davant l’Elx B, i l’Oliva va caure per 2-0 al camp del Dolores i tornen a trobar-se en llocs de descens.

La resta de resultats del cap de setmana ha estat:

Portuarios 2 – Pego “B” 1
Bon partit del filial davant un poderosisim Portuarios. El gol del Pego va aconseguit per Angel.