“Gestió Medi Ambiental del Comerç” des de la Xarxa AFIC

Demà dimecres i durant tres sessions presencials l’Oficina de la Xarxa AFIC de Creama Pego ha organitzat un curs sobre “gestió mediambiental del comerç”. Les jornades presencials es desenvoluparan al si de la Casa de Cultura, la resta d’hores, fins a 100 es realitzaran via internet a través de la plataforma del portal del comerciant. Els destinataris són els tècnics de comerç de la Xarxa AFIC. La Direcció General de Comerç i Consum i l’Ajuntament de Pego van considerar a bé aprovar un curs de “Gestió Mediambiental del Comerç” proposat per l’oficina de la Xarxa AFIC de Creama-Pego i que aquesta ha organitzat per als Tècnics de Comerç de la mateixa Xarxa AFIC de tota la Comunitat Valenciana. El curs té una durada de 100 hores i constarà de 3 sessions presencials que es desenvoluparan a la Casa de Cultura de Pego. La resta d’hores es realitzaran a través d’internet.

La primera de les 3 sessions presencials tindrà lloc demà dimecres, 9 de juliol a la Casa de Cultura. La inauguració, a partir de les 10’30 del matí, correrà a càrrec de l’Alcalde del municipi, Carmelo Ortolà, la regidora de comerç, Pepa Sendra i el cap de l’àrea de comerç de la direcció general de comerç i consum, Juan Valea. Per tal d’encetar aquest curs la primera conferència abordarà “Comerç i Mediambient” i serà impartida per Francesc Garrigós, tècnic de medi ambient de la Cambra de Comerç d’Alacant. D’altra banda, la docència del curs de Gestió Mediambiental correrà a càrrec de Juan Marrades.

37 són els participants que han confirmat la seua assistència a aquest curs específic de “Gestió Mediambiental aplicada al Comerç”. Des de Benicarló, passant per Alaquàs, Algemesí, Alzira, Carlet, Guardamar del Segura, Moraira, Sant Vicent del Raspeig, Santa Pola o Pilar de l’Horadada, són algunes de les localitats que tindran presència durant el dia demà a Pego.
372 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!