Evarist Miralles delibera la possibilitat d’acceptar la invitació al Bocuse d’Or Mundial

Una invitació que li ha fet l’organització del certamen gastronòmic després de considerar la reclamació feta per l’equip espanyol al respecte de les deficiències tècniques del box nº5.
La notícia de que el futur del cuiner pegolí,Evarist Miralles, tornava a estar en disjuntiva, la coneixíem poc després de les 15:30h.,a través de la crònica periodística de Puri Naya per a Ràdio Gandia Cadena Ser; una publicació que també es publicava digitalment. Un parell d’hores més tard teníem la confirmació, per part de la nostra corresponsal a Brussel·les, de la notícia. Evarist Miralles ha de decidir si accepta o no la invitació de l’organització del Bocuse d’Or a assistir al certamen Mundial que se celebrarà el 29 i 30 de gener a Lyon.

Tot apunta a què la invitació és fruit de la reclamació presentada per l’equip espanyol per les deficiències en el funcionament de diversos aparells elèctrics al llarg de les cinc hores d’elaboració dels plats. Primer va ser el forn que no emetia vapor. Després va estar un dels fogons d’inducció que tampoc funcionava correctament. Elements que són responsabilitat de l’organització i que haurien estat l’origen de la invitació.

Evarist Miralles en estos moments està deliberant la decisió. Una decisió que estaria condicionada pel recolzament familiar, entre d’altres factors. I és que després de fer-se la idea de no participar en el Mundial, l’acceptació de la invitació de l’organització suposaria haver de continuar treballant a un ritme de vertigen per a millorar el dut a terme a Brussel·les i arribar, quasi, quasi a la perfecció culinària.

Us mantindrem informats i informades només ens arriben més novetats al respecte.

460 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!